16 / 04 / 2024

Simfer Turbo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Turbo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Tubo fırın farklı pişirme modları ve sahip olduğu tasarımı sayesinde mutfaklarda yerini alıyor. Yemeklerin pratik ve kolay şekilde pişmesini sağlayan fırın ısıyı eşit derecede dağıtan bir sistem sayesinde bunu başarıyor. Peki fırının diğer özellikleri neler?



Simfer Turbo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Fırın deyip geçmemek lazım özellikle gününün çoğunluğunu mutfakta geçirenler için mini fırın en önemli yardımcıdır. Tasarımı ile dikkat çeken midi fırının içinde tavuk, et, hamur işi, sebze gibi birden fazla yemek çeşidi pişirilebiliyor.Buda mutfakta geçirilen saatleri değerli kılıyor. 

SİMFER MİDİ FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Simfer midi fırın özellikleri ile yiyeceklerin farklı sıcaklıkta ve modda pişirilmesini sağlıyor ayrıca midi fırında turbo fan sistemine yer veriliyor. 
  • Turbo fan sistemi fırın içerisinde yer alan yiyeceklerin her yerinin eşit miktarda ve eşit sıcaklıkta pişmesini sağlıyor. 
  • Simfer M4242 midi fırının 6 adet fonksiyona sahip olduğu biliniyor. Simfer midi fırının 6 adet fonksiyonlarından biri de yoğurt yapma fonksiyonu oluyor. 
  • Simfer M4242 midi fırın içerisinde yoğurt yapmak için kaynamış süt ılındırıldıktan sonra fırının sıcaklık ayarını 40 ya da 50 dereceye ayarlamak gerekiyor.
  • Fan ayarında çalıştırılması tavsiye edilen Simfer M4242 midi fırının içerisinde yer alan mayalanmış sütün ağzı kapalı bir kap içerisinde 3.5 saat boyunca pişirilmesi gerekiyor. Böylece yoğurt güvenli biçimde mayalanmış oluyor.
  • Simfer midi fırının iç hacminin 42 litre olduğu biliniyor. Geniş bir pişirme kapasitesine sahip midi fırın ile kullanıcılar hızlı şekilde dondurulmuş gıdaların buzunu çözebiliyor. 
  • Fırın içerisinde aydınlatma özelliğine yer veriliyor. Bu sayede gıdalar fırın içerisinde pişerken rahatlıkla görülebiliyor. Simfer M4242 midi fırın maksimum 220 derece sıcaklığa ayarlanabiliyor. 
  • Zamanlama ayarı yapıldığı sırada Simfer M4242 midi fırının ayarlanabilir maksimum süresi 90 dakika olarak ölçülüyor.16 Amper akım ile çalıştırılan Simfer M4242 midi fırın 230 Voltta çalışıyor. 

Peki Simfer Turbo Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor?
 


Geri Dön