27 / 04 / 2024

Simgeşehir'in 1. etabının satışları başladı!

Simgeşehir'in 1. etabının satışları başladı!

Seha Yapı tarafından inşa edilen Simgeşehir Konutlan'nın 2. bölge 1. etap satışları başladı. Toplamda 980 konuttan oluşan projede, daireler 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.




Seha Yapı tarafından Ankara'nın yeni çekim merkezi Etimesgut'da inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın 2. bölge 1. etabı satışa sunuldu. Ankara'nın yeni çekim merkezi Etimesgut'ta, Seha Yapı tarafından inşa edilen Simgeşehir Konutlan'nın 2. bölge 1. etap satışları başladı. Toplamda 980 konuttan oluşan projede, daireler 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. 50 bin metrekarelikk alanda inşa edilen Simgeşehir Konutları'nda satışa çıkan dairelerin Haziran 2015'te teslim edilmesi planlanıyor. Güvenli bir site içerisinde konforlu ve kaliteli bir yaşam standardı sunan Simgeşehir Konutlan'nuı 2. bölgesi 11 bloktan oluşuyor. 

Çocuklu ve geniş aileler için 3+1 şeklinde tasarlanan Simgeşehir Konutlan'mn 2. bölgesi; ekonomik fiyatları, kullanışlı ve modem mimarisiyle hem ev sahibi olmak hem de akıllı yatırım yapmak isteyenlere Seha Yapı güvencesiyle sunuluyor. Proje; yeşil alanlan, çocuk oyun alanlan, otoparklarıyla her ayrıntısı düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Yenilikçi yaşam projelerinin miman Seha Yapı, Simgeşehir Konudan ile şehrin gürültüsünden uzak, güvenli, sağlam ve depreme dayanıklı, geniş yollarıyla, park sorunu yaşamak istemeyenlerin adresi olacak. 


Konya Yenigün


Geri Dön