25 / 04 / 2024

Simit Sarayı 2 yeni mağaza daha açacak!

Simit Sarayı 2 yeni mağaza daha açacak!

Her gün 650 bin misafiri ağırlayan Simit Sarayı, İzmir Optimum, İzmir Konak, Denizli, Salihli, Kütahya ve Seferihisar Simit Sarayı mağazalarının yanı sıra İzmir'de yeni açılacak.



Yurtiçi ve yurtdışında 200'ü aşkın mağazasında 8 bin 600 çalışanıyla faaliyet gösteren, her gün 650 bin misafiri ağırlayan Simit Sarayı,  İzmir  Optimum, İzmir Konak, Denizli, Salihli, Kütahya ve Seferihisar Simit Sarayı mağazalarının yanı sıra İzmir'de yeni açılacak.


Folkart Towers ve Alsancak mağazalarıyla Ege Bölgesi'nde emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Önümüzdeki günlerde İzmir Folkart Towersve İzmir Alsancak Simit Sarayı mağazalarının da açüacağı müjdesini veren Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, şunları söyledi: "Gördüğümüz yoğun ilgiden dolayı İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi'nde büyümek için çalışmalar yapıyoruz. 2014 yılının sonuna Ege Bölgesi'nde en az 11 tane mağazaya ulaşacağız. Önümüzdeki yıllarda bu sayının çok üstüne çıkmayı hedefliyoruz. Bir mağazamızda ortalama 25 kişi çalıştığını düşünürsek Ege Bölgesi için istihdam açısından da çok önemli diye düşünüyorum."


Dünya 


Geri Dön