26 / 04 / 2024

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...



Simit Sarayı ABD'de ikinci şubesini açtı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Simit Sarayı ABD'de New York 6. Cadde'de yeni şubesini açtı.

Dünyanın dört kıtasında yaptığı yatırımlarla Türkiye'nin ihraç ettiği en önemli markalardan biri olan Simit Sarayı, yatırımlarına devam ediyor.

New York'taki ilk mağazasını 5. Cadde'de açarak ABD pazarına giren Simit Sarayı, dünyanın en çok turist ağırlayan şehirlerinden birisi olan ve kültür, moda, medya ve finansın kalbi olarak bilinen New York 6. Cadde'de de mağazasını açtı.

Açılışta misafirler gün boyu Simit Sarayı'nı ziyaret ederek mönüdeki lezzetleri tattılar. Simit Sarayı'nda kahvaltı, simit, börek, kurabiye, dürüm, kruvasan, çörek, kek, pasta ve ekmeklerin yanı sıra sıcak-soğuk sandviç çeşitleriyle hem göze hem damağa hitap eden seçenekler bulunuyor.

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, "Bugün dünyanın her kültürüne, her coğrafyasına lezzetlerimizi beğendiriyor olmaktan gururluyuz. Kısa zamanda yeni pazarlara da giriş yapacağız. Mevcut pazarlarımızda da yatırımlarımız sürerek ülkemiz için üretmeye, çalışmaya ve katma değer sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak!


Geri Dön