28 / 03 / 2024

Sincan merkez Eskişehir Yolu'na bağlanıyor!

Sincan merkez Eskişehir Yolu'na bağlanıyor!

Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi...




Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi.


Başkan Tuna, Sincan merkezini Eskişehir yoluna bağlayacak olan 50 metrelik bulvarın yol çalışmalarını yerinde inceledi. Eskişehir yolu ile Sincan merkezi birbirine bağlayarak Sincan’ın gelişimini hızlandırmayı amaçlayan Başkan Tuna, yol çalışmalarındaki son durum hakkında bilgi aldı. İşçilerle sohbet eden Başkan Tuna, “Gündelik işlerle zaman kaybetmek yerine Sincan’ımızın geleceğine yatırım yapıyoruz.” dedi. Vatan Caddesi ile Eskişehir Yolunu birbirine bağlayacak bulvar çalışması vatandaş tarafından da büyük takdir topluyor. Sincanlıların hayal olarak nitelendirdiği bulvar yakında Sincanlıların hizmetine açılacak" dedi.


Bulvarın Sincan’a çok büyük değer katacağını belirten Başkan Tuna, “Sincan’ımız hızla gelişiyor ve büyüyor. Bu büyümeye bağlı olarak nüfusumuzda hızla artıyor. Biz bu büyümenin önünü açmak ve ileride karşılaşabileceğimiz sorunları şimdiden öngörüp çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Sincan’ımız bir Keçiören olmayacak. Ulaşımı, alt yapısı ve kentleşmesi ile Ankara’nın bir yıldızı haline gelecek” ifadesini kullandı.



Akit Haber


Geri Dön