25 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul Residence Pendik'te maksimum 269 bin TL'ye!

Sinerji İstanbul Residence Pendik'te maksimum 269 bin TL'ye!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Sinerji İstanbul projesi, Anadolum İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Toplam 18 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Sinerji İstanbul projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde inşa ediliyor. Projede 158 adet daire yer alıyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Sinerji İstanbul Residence,  Anadolum İnşaat  imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede satışlar devam ediliyor.


Sinerji İstanbul Residence Pendik te maksimum 269 bin TL ye!


Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile ödeme yapılan Sinerji İstanbul Rezidans lokasyon olarak; Sabiha Gökçen Havaalanı'na çok yakın uzaklıkta yükseliyor. projede yer alan daireler 78 metrekare ile 117 metrekare arasında alanlara sahip.


Arsa alanı 6 bin 533 metrekare olarak belirlenen Pendik Sinerji İstanbul'da yer alan konutlar 139 bin TL ile 269 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Sinerji İstanbul Residence Pendik te maksimum 269 bin TL ye!


Pendik Sinerji Rezidans'ta; yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, kamelyalar, hobi odası, cep sineması, sauna, Türk hamamı, squash, cep sineması, çatı cafe, otopark ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar mevcut.


Telefon: (0216) 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön