19 / 04 / 2024

pendik sinerji istanbul rezidans

pendik sinerji istanbul rezidans

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Sinerji İstanbul projesi, Anadolum İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Pendik Sinerji İstanbul Rezidans'ta 24 ay 0 faiz! 2+1'ler 200 bin TL!

Dairelerin fiyatlarının 149 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sinerji İstanbul projesi İstanbul Pendik'te yükseliyor...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Pendik Belediyesi 3 taksitle konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan 1.322 metrekarelik arsayı 3 taksitle satışa çıkardı. 

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Artaş Grubu, İstanbul Pendik'teki Milpa arazisini 99.9 milyon dolara satın aldı! 

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisi, Artaş Grubu tarafından satın alındı. Satış tutarı KDV hariç 99 milyon 893 bin 84 dolar olarak belirtildi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Pendik'te arsa satılıyor! 975 bin TL'ye...

İBB, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Yaylalar Mahallesi, 9325 ada 7 parselde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

İstanbul Pendik'te 8 sene süren konut mağduriyeti!

İstanbul Pendik'te Göral Yapı tarafından hayata geçirilen konut projesinde 8 sene önce satışı yapılan daireler henüz teslim edilmedi. Projeden daire satın alan Suat Hakkı Kutay, daireleri alacağını günü bekliyor. 

İstanbul Pendik'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan arsayı 3 milyon 604 bin 510 TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Katılım, İstanbul’daki 9. şubesini Pendik’te açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, şube ağını genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda İstanbul’da dokuzuncu ve Türkiye genelinde 23. şubesini Pendik’te hizmete açtı.

İstanbul Pendik'te 2.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan gayrimenkulü 2 milyon 279 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Pendik'te acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Pendik ilçesi, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Pendik Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Pendik Şubesi bugün açıldı.

pendik sinerji istanbul rezidans Haberi

pendik sinerji istanbul rezidans

Toplam 18 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Sinerji İstanbul projesi, İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde inşa ediliyor. Projede 158 adet daire yer alıyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Sinerji İstanbul Residence, Anadolum İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede satışlar devam ediliyor.



Yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile ödeme yapılan Sinerji İstanbul Rezidans lokasyon olarak; Sabiha Gökçen Havaalanı'na çok yakın uzaklıkta yükseliyor. projede yer alan daireler 78 metrekare ile 117 metrekare arasında alanlara sahip.


Arsa alanı 6 bin 533 metrekare olarak belirlenen Pendik Sinerji İstanbul'da yer alan konutlar 139 bin TL ile 269 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.




Pendik Sinerji Rezidans'ta; yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, kamelyalar, hobi odası, cep...