20 / 04 / 2024

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.



Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Superbrands Türkiye tarafından 15 Eylül 2015 Salı günü Hyatt Otelde gerçekleştirilen özel gecede Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.


41 yılı aşkın süredir fark yaratan, yenilikçi projeleri ile sektöre değer katan Sinpaş, 2014 yılının “Superbrands”i seçildi. İş dünyasının önemli isimlerinden oluşan seçici kurul ve AC Nielsen’in değerlendirmeleriyle belirlenen Türkiye’deki 1023 marka arasından bu ödüle layık görülen Sinpaş, yatırımları, marka bilinirliği, iş gücü kalitesi, şirket teknolojisi, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterler kapsamında değerlendirildi.


Sinpaş 41 yıldır projelerini aşkla hazırlıyor


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, ödülü ünlü tiyatro oyuncusu Ali Poyrazoğlu’nun elinden alırken şunları söyledi: “Sinpaş ailesi olarak tam 41 yıldır projelerimizi büyük bir aşkla ve heyecanla hayata geçiriyor, köklü tecrübemizle de bunları tamamlıyoruz. İşini aşkla yapan bir ekip olarak uzmanlığımız ve fark yaratan projelerimizle 2014 Superbrands ödülünü kazanmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Önümüzdeki dönemde marka değerimize katkıda bulunacak yeni başarılara imza atmak için aynı aşk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Bize aşkla bağlı olan herkese teşekkür ederiz.”


Süper Marka nedir?


Tüketicilerin (bilinçli veya bilinçaltı) arzuladıkları, tanıdıkları ve bir ücret ödeyerek sahip olmak istedikleri, duygusal ve/veya fiziksel avantajları, diğer markalara göre çok daha yüksek oranda sunan markaya “Süper Marka” deniliyor.


Superbrands kriterleri arasında yaratıcılık, şirketin büyüklüğü, teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevreye duyarlılığı ve etik değerlere uyması gibi maddeler bulunuyor.


Süper Markalar nasıl belirleniyor?


Marka yönetimi ve pazarlaması konusunda uluslararası bağımsız bir otorite olan Superbrands, marka yönetimi konusunda üstün başarı gösteren firmaların dünya çapında seçimini ve tanınmasını sağlıyor. Superbrands Türkiye 2014'ün ilk etabında 1023 marka belirledi. Bu sayı, hepsi konusunda uzman olan Seçici Kurul tarafından 300’e indirildi. Nielsen bu 300 marka için İstanbul,  Ankara  ve İzmir’de 1677 kişi ile yüz yüze görüşerek tüketici değerlendirmesi yaptı. Tüketici değerlendirmeleri sonucunda Türkiye’nin 2014 Süper markaları belirlendi.



Geri Dön