25 / 04 / 2024

Sinpaş Bosphorus Doğa!

Sinpaş Bosphorus Doğa!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Yakası

Sinpaş Bosphorus Doğa projesi kapsamında yer alan konutların 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Sinpaş Bosphorus Doğa kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin TL olarak belirlendi



Bosphorus Doğa projesi, Sinpaş tarafından yükseliyor. Sinpaş Bosphorus Doğa için ön talep süreci başladı. 


Sinpaş Bosphorus Doğa kapsamında 531 konut yer alıyor. Sinpaş Bosphorus Doğa; Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projelerinin devamı olarak yükseliyor. 


Sinpaş Bosphorus Doğa kapsamında henüz isim seçenekleri kesinleşmedi. Diğer düşünülen isimler;  Ege Yakası  ve Bosphorus Çiftlik...


Sinpaş Bosphorus Doğa!


Sinpaş Bosphorus Doğa fiyatları!

Sinpaş Bosphorus Doğa satış fiyatları metrekare birim olarak ortalama 5 bin TL. Sinpaş Bosphorus Doğa kapsamında toplam arsa alanı 41 bin 885 metrekare. 


Sinpaş Bosphorus Doğa teslim tarihi!

Sinpaş Bosphorus Doğa teslimleri 24 ay sonra yapılacak. Sinpaş Bosphorus Doğa içinde toplamda 13 farklı konut tipi ile 71 bin metrekarelik konut alanı bulunuyor. 


Sinpaş Bosphorus Doğa satılık daireleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dublekslerden meydana geliyor. 


Sinpaş Bosphorus Doğa kapsamında 20 - 25 metrekarelik bahçeler, hayvanat bahçesi, doğal gölet, organik ürünlerin satıldığı ticaret alanı, kafeler, panoramik havuz ve gül bahçeleri yer alıyor. 


36 bin 500 metrekarelik peyzaj alanına sahip proje kapsamında toplam otopark alanı 10 bin 700 metrekare olarak belirlendi. 


Sinpaş Bosphorus Doğa iletişim

Telefon: 0212 693 13 13 

Web adresi : http://www.eviya.com.tr/


projeye sor



Geri Dön