20 / 04 / 2024

Bosphorus Doğa Halkalı!

Bosphorus Doğa Halkalı!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Yakası

Bosphorus Doğa Halkalı kapsamında yer alan konut tiplerinin metrekare birim fiyatları ortalama olarak 5 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamında toplam 531 konut yer alıyor



Bosphorus Doğa projesi,  Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Bosphorus Doğa Halkalı projesi, Sinpaş tarafından yükseliyor. 


Bosphorus Doğa Halkalı projesi, Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projelerinin devamı olarak hayata geçiriliyor. 


Bosphorus Doğa Halkalı ismi henüz kesinleşmedi. Bosphorus Doğa Halkalı projesinin adı Bosphorus Çiftlik ya da  Ege Yakası  da olabilir. 


85 bin 240 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Bosphorus Doğa Halkalı projesi kapsamında toplam 531 daire bulunuyor. 


Bosphorus Doğa Halkalı!


Bosphorus Doğa Halkalı kapsamında konut alanı 71 bin metrekare olarak belirlenirken peyzaja ayrılmış alan ise 36 bin 500 metrekare. 


Bosphorus Doğa Halkalı kapsamında mini arbatarum, 20 - 25 metrekarelik bahçeler, hayvanat bahçesi, organik ürünlerin satıldığı ticaret alanı, kafeler, doğal gölet, meyve bahçeleri, mini bağlar ve gül bahçeleri bulunuyor. 


Bosphorus Doğa Halkalı satılık daireleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks şeklinde tasarlandı. 


Bosphorus Doğa Halkalı fiyatları!

Bosphorus Doğa Halkalı satış fiyatları metrekare birim olarak ortalama 5 bin TL'den satışa sunuluyor. Bosphorus Doğa Halkalı kapsamında 13 farklı tip konut yer alıyor. 


Bosphorus Doğa Halkalı teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Bosphorus Doğa Halkalı kapsamında otoparka 10.700 metrekare alan ayrılmış durumda. 


Bosphorus Doğa Halkalı iletişim bilgileri 

Bosphorus Doğa Halkalı Telefon: 0212 693 13 13 

Bosphorus Doğa Halkalı Web adresi : http://www.eviya.com.tr/



projeye sor



Geri Dön