20 / 04 / 2024

TOKİ, Doğa ve Eğlence Parkı Arsası'nı ihaleye çıkardı!

TOKİ, Doğa ve Eğlence Parkı Arsası'nı ihaleye çıkardı!

TOKİ, Halkalı Toplu Konut Alanı'nın da yer alan Uluslararası Doğa ve Eğlence Parkı Arsası'nı satışı karşılığı gelir paylaşımı yoluyla ihaleye çıkardı



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Halkalı Toplu Konut Alanı (Uluslararası) Doğa ve Eğlence Parkı Arsası'nı satışı karşılığı gelir paylaşımı yoluyla ihaleye çıkardı. İhale 14 Eylül 29010 tarihinde Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara’da gerçekleştirilecek. Değerlendirme sonucu uygun görülenler 20 Eylül 2010 tarihinde yapılacak ikinci oturuma davet edilecek.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
---
-TOKİ, İSTANBUL’DAKİ DOĞA PARK İÇİN YENİDEN İHALEYE ÇIKACAK
     
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Halkalı’da yapılacak "Uluslararası Doğa ve Eğlence Parkı İnşaatı" için yeniden ihaleye çıkıyor.
        
TOKİ’nin ihaleye ilişkin duyurusu, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
        
Duyuruya göre, idarenin, Halkalı Atakent’te "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulü" açtığı ihale "açık ihale usulü" ile yapılacak.
        
Yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olan ihale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, TOKİ’nin  Ankara  Bilkent’teki idare binasından 2 bin lira karşılığında alabilecek.
        
İhalede teklifler, en geç 14 Eylül 2010 tarihine ve saat 11.00’e kadar alınacak.  TOKİ  İhale Komisyonu Başkanlığı’na elden teslim edilecek teklifler, iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Teklifler, aynı gün istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacak. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler, 20 Eylül 2010 tarih ve saat 11.00’de yapılacak ikinci oturuma davet edilecek.
        
Teklifler, Teklif Alma Şartnamesinin ilgili maddeleri esaslarına göre değerlendirilecek ve herhangi bir şartlı teklif kabul edilmeyecek.
        
Duyuruda, ihaleye katılacak isteklilerin getirmesi gereken belgelere de yer verildi.
AA

--

TOKİ Halkalı’ya eğlence parkı yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Halkalı Toplu Konut Alanı (Uluslararası) Doğa ve Eğlence Parkı Arsası'nı ihaleye çıkardı.

TOKİ, Halkalı Toplu konut Alanı’ndaki arsasını satış karşılığı gelir paylaşımı yoluyla ihaleye çıkardı. Söz konusu arsaya doğa ve eğlence parkı yaptırmak isteyen TOKİ, ihalenin yerli ve yabancı inşaat firmalarına, bu firmaların kendi aralarında yapacakları ortaklıklara ve finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olduğunu belirtti. İhalenin uluslararası bir ihale olmadığının altını çizen TOKİ, ihaleyi 14 Eylül tarihinde Ankara’daki başkanlık binasında gerçekleştireceğini duyurdu. İhalenin ilk oturumdan sonra yapılacak Değerlendirme sonucu uygun görülen firma ve ortak girişimler 20 Eylül’deki ikinci oturuma davet edilecek.
Emlakkulisi

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TOKİ, İstanbul Doğa Park için tekrar ihaleye çıkıyor
TOPLU Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Halkalı'da yapılacak "Uluslararası Doğa ve Eğlence Parkı İnşaatı'' için yeniden ihaleye çıkıyor. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulü ile yapılacak ihaleyede teklifler, en geç 14 Eylül 2010 tarihi saat 11.00'e kadar alınacak. İkince oturum 20 Eylül'de yapılacak.
Sabah


Geri Dön