16 / 04 / 2024

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat listesi 2022 Eylül!

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat listesi 2022 Eylül!

‘Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi nerede?’ sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer almakta. İşte 364 konut 4 bloktan oluşacak olan Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi’nin tüm detayları…



Lokasyonu’nun  Ankara  Çankaya’da bulunduğu Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi’nin detayları netleşti. Yapımını Sinpaş GYO’nun üstelendiği Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi, tam 364 konut sayısından oluşmakta.

Projenin konut tipleri ise; 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde oluyor. Sinpaş GYO’nun inşa ettiği Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi, toplamda 4 bloktan oluşuyor.

Bu 4 blok içerisinde 15 katlı ve 30 katlı bloklar yer alacak.

Eymir Gölü’ne yakınlığı ile dikkat çeken ve büyük sosyal alanın yer alacağı projede; bir adet kapalı havuz bulunacak. Birbirinden farklı sosyal alanların da bulunduğu Sinpaş Boulevard Çankaya Projesi’nde, Çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, fitness center ve kütüphane yer alacak.

Güvenlik açısında 7/24 koruma sağlanırken proje, zemin etüdü yapılmış, yapı denetimi yapılmış, yalıtım yönetmeliğine uygun ve aynı zamanda deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilecek.

Projede katlar arasında asansör de bulunmakta.

Bütün daire tiplerinde bahçe katı, balkonlu ve teraslı seçeneler bulmak ise mümkün.

Projelerin daire tiplerinin metrekareleri ise 2 + 1 100 metrekare, 3 + 1 125 metrekare ve 4 + 1 ise 150 metrekare.

Sinpaş GYO Satış Ofisi’ne gidildiği takdirde ise örnek daireler alıcı adaylarına açılıyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya’nın toplam arazisi ise 10 bin metrekare. Projedeki en önemli detay ve bakış açısı ise yeşil ve peyzaj alanına özen göstermek.

Dört mevsim boyunca renk değişimi sağlanan peyzaj alanında bulvar konseptti yer alıyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat listesi 2022 Eylül!


Geri Dön