26 / 04 / 2024

Sinpaş Finans Şehir fiyatlarında erken satış fırsatı!

Sinpaş Finans Şehir fiyatlarında erken satış fırsatı!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Sinpaş Finans Şehir

Sinpaş Finans Şehir projesinde yer verilen stüdyo ve 1+1 dairelerde 440 bin TL'den başlayan erken satış fırsatı sizleri bekliyor...



Stüdyo'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunulan Sinpaş Finans Şehir projesi 88 bin 733 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje  Sinpaş Yapı  imzası taşıyor. 
 

Finans Şehir projesi İstanbul Ümraniye - Ataşehir'de yer alıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan projede yeni yatırım fırsatları sizleri bekliyor.
 

İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık yakınlıkta yükselen Sinpaş Finans Şehir projesinde toplam 2 bin 750 adet konuta yer veriliyor. Sinpaş Finans Şehir Evleri ilk etap teslimleri Aralık 2018, ikinci etap teslimleri ise Kasım 2019 tarihinde yapılacak. 
 
Sinpaş Finans Şehir projesinde;
 
Şehir meydanı
Çocuk oyun alanları
Kafe ve restoranları
Yüzme havuzu
Fitness
Sauna 
Otopark gibi olanaklar da olacak. 

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir yatırım fiyatları ön satışa özel cazip fırsatları da beraberinde sunuyor. Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi stüdyo ve 1+1'lerde 440 bin TL'den başlıyor. Erken satış fırsatlarından yararlanmak için aşağıda yer alan telefon numarasını arayarak satış ofisi ile irtibat kurabilirsiniz.
 
Sinpaş Finans Şehir adres bilgileri: Çakmak Mah. Şenol Güneş Bulvar, Serüven Sk. No:1 Ümraniye/İstanbul 
 
Tel: 444 1 974 
Web: http://sinpasfinanssehir.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön