27 / 04 / 2024

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Türkiye’nin ilk yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten mimarisi Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı...



Sinpaş Gökorman, hem şehrin içinde hem de doğanın yanı başında dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle konut sahiplerine stresten arınma imkanı sunuyor. 

Ağustos'ta evlerini teslim almaya başlayan Sinpaşlılar, eşsiz cephe tasarımında kullanılan 8000’den fazla bitki ile teraslarında doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarıyor. 

Doğayla iç içe yaşama fırsatı sunan Gökorman’da yaklaşık 100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunacak kadar yakın olmanın özgürlüğü ile Çekmeköy Ormanı’nı yukarıdan seyretme imkanı bulunuyor. Gökorman’da dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle stresten arınıp, her güne yeniden başlanıyor. 

Şeffaf odalarla farklılaşıyor

Çok özel mimarisiyle Anadolu Yakası’nın en dikkat çeken projesi olan Gökorman’da şeffaf odalı 1+0 ’dan 4+1’e kadar zengin konut tipler yer alıyor. Projenin ayırt edici tasarım özelliklerinden biri olan ahşap doğramalar ile bölümlenmiş ‘şeffaf oda’ konsepti yerden ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme konforu sunuyor ve cephedeki geniş cam alanları ile muhteşem Çekmeköy Ormanı manzarasını evinize getiriyor.

Sinpaş Gökorman da teslimler başladı!

Doğanın pozitif gücü

Doğanın pozitif gücüne inanılarak tasarlanan Gökorman’da yüzbinlerce ton oksijen üretecek doğası ile evler çevrelerken yüksek standartıyla konfor sağlıyor. 

426 dairenin bulunduğu proje, doğal rekreasyon alanları ve hemen yanı başındaki günlük ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen çarşısı, gün ışığını içeriye alan kapalı yüzme havuzu fitness, sauna, lokal ve geniş sosyal donatılarıyla tüm sakinlerine hoşça vakit geçirmeyi amaçlıyor. Çocuklar için de açık havada; Gökorman’ın hemen yanı başındaki 10.000 metrekarelik parkta yeşili ve maviyi tanıma, doğayla iç içe büyüme imkanı bulunuyor.

Konumuyla ayrışan değerli bir yatırım aracı

Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında hayata geçirilen proje; Çamlıca’ya 10 dakika, Ikea’ya 4 dakika, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan tüm köprülere, TEM ve bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen konumu ile iyi bir yatırım fırsatı da sağlıyor. 

Sınırlı sayıdaki konutlara yatırım yapanlar uygun ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi olurken aynı zamanda Sinpaş Emlak Market aracılığı ile yatırımlarını hemen değerlendirme imkanı buluyor.

Gökorman, birçok Sinpaş projesinde olduğu gibi köklü eğitim kurumlarına, gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, alışveriş ve iş merkezlerine de oldukça yakın şekilde konumlanıyor. 

Web: https://www.sinpasgokorman.com/


Geri Dön