20 / 04 / 2024

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...



Sinpaş’ın Gökorman projesi yaşayan, nefes alan, oksijen üreten yapısıyla mimari anlayışa yeni bir bakış kazandırıyor. Hem şehrin içinde hem de doğanın yanı başında bulunan proje dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde kuş cıvıltıları, ağaçları ve orman terapisiyle stresten arınıp, her güne yeniden başlama imkanı sunuyor. Peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunan Gökorman, bu yaz teslimlere başlıyor.

Çekmeköy Ormanı manzaralı Gökorman, Türkiye’de ilk kez cepheye yansıyan özel mimarisiyle ormanın yeşilini, gökyüzünün mavisini yaşam alanına getiriyor ve özel geniş iç tasarımıyla tüm dairelere adeta villa da yaşar gibi müstakil yaşamın ferahlığını getiriyor.

Sinpaş Gökorman da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Şile yolu üzerinde bulunan Gökorman'da teslimler 2020 yazında gerçekleşecek. Hızla yükselmeye devam eden proje, ev sahibi olmak ve hızla taşınmak isteyenlerden yoğun talep görüyor. 

100 metre yükseklikte de ağaçlara yakın

Doğanın zirvesinde yaşam sunan Gökorman’da 100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunacak kadar yakın olunabiliyor. Çekmeköy Ormanı’nı yukardan seyretme imkanı veren, Gökorman projesinde yaşayacaklar eşsiz cephe tasarımında kullanılan 200 ağaç ile teraslarında doğayla iç içe ve zirvede olmanın tadını yaşayacaklar.

Sinpaş Gökorman da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Proje, dört mevsim renk değiştiren peyzajın içinde ağaçları, kuş cıvıltıları ve orman terapisiyle stresten uzaklaşıp, her güne mutlu başlama imkanı sunuyor. Orman Sarmaşığı her zaman koruduğu yeşil rengiyle manzarayı süsleyecek, uzun ömürlü kışın bile solmayan bitki hem kendini hem de çevresinde yaşayanları canlı tutacak. Amerikan sarmaşığı yazın yeşil, sonbaharda da kırmızı olan yaprakları ile Gökorman'a renk katacak. Her mevsim yeşil kalan Defne Bitkisi ise huzuru evlere getiriyor. Zakkum’un beyaz, pembe, kırmızı, krem ve lila renkli, gösterişli çiçekleri güneşin ve yazın hem habercisi olacak hem de hoş kokusuyla gri-gümüşi renkli yapraklarıyla dikkat çeken Zeytin Ağaçları’yla birlikte mutlu edecek.

Şeffaf odalarla farklı tarz sunuyor

Anadolu Yakası’nın en dikkat çeken projesi olan Gökorman’da, çok özel mimarisiyle 1+1’den 4+1’e kadar zengin daire seçenekleri bulunmakta. Gökorman farklı tasarım özelliklerinden biri olan ‘şeffaf oda’ ile duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla, dört mevsim muhteşem Çekmeköy Ormanı manzarasını sunuyor. Projede yerden ısıtma sistemiyle her an sıcak daireler sunmakta.

Sinpaş Gökorman da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Doğanın içinde pozitif yaşam

Doğanın pozitif gücüne inanılarak tasarlanan Gökorman, doğa çevrili yüksek standartlıyla konfor sağlıyor.

426 konuttan oluşan proje, doğal rekreasyon alanları ve hemen yanı başındaki günlük ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan çarşısı, güneşlenme terasları ve yüzme havuzu, kafe, fitness, sauna, pilates-yoga, özel lounge ve geniş sosyal donatılarıyla tüm sakinlerine hoş, hareketli vakit sunuyor. Çocuklar için de açık havada; Gökorman’ın hemen yanı başındaki 10 bin metrekarelik parkta maviyi ve yeşili tanıma, doğayla iç içe büyüme imkanı sunuluyor.

Sinpaş Gökorman da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye arasında yükselen Gökorman; Çamlıca’ya 10 dakika, Ikea’ya 4 dakika, Anadolu’yu Avrupa’ya bağlayan tüm köprülere, Tem ve bağlantı yollarına kısa sürede kolaylıkla ulaşılabilen lokasyonu ile iyi bir yatırım olanağı ve kolay yaşanılabilirlik sunuyor.

Anadolu Yakası'nda hem doğanın içinde hem de merkeze yakın olma fırsatı veren Gökorman, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe hattındaki yapımı planlanan metro durağına ise sadece 2 dakika mesafede bulunuyor. Gökorman, birçok Sinpaş projesinde olduğu gibi köklü eğitim kurumlarına, gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, iş merkezlerine ve alışveriş de oldukça yakın bir şekilde konumlanıyor.

Web sitesi: https://www.sinpasgokorman.com

 


Geri Dön