23 / 04 / 2024

Sinpaş Grubu 100 Milyon TL'lik İkitelli projesine başlıyor!

Sinpaş Grubu 100 Milyon TL'lik İkitelli projesine başlıyor!

Sinpaş Grubu olarak 41 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini dile getiren Mahmut Sefa Çelik, "Kiraya dayalı mülk olarak hizmet verecek, konut dışı gayrimenkullere yoğunlaştık" dedi.



800 milyon TL'lik yatırımla Sinpaş evin dışına çıkıyor Seçim sonrasında sektörün yönü merak edilirken Sinpaş, 800 milyon liralık yatırımla 5 yeni projenin startını verdi. Şirket, bu kez konut değil, tenis kulübü, macera parkı, kayak merkezi gibi projelere yöneldi 


Gayrimenkul sektörünün önde gelen oyuncularından Sinpaş Grubu, yeni dönemde üretimini çeşitlendirme kararı aldı. Buna göre şimdiye kadar ağırlıklı olarak konut, ticari alan ve AVM üretimi yapan grup 800 milyon liraya 5 projede macera parkı, kayak tesisi, çok kullanımlı ticaret merkezi, tenis kulübü gibi farklı yapılar hayata geçirecek. 

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi  "Seçim sonrasında konutçularm satışları merak edilirken, biz bu sofistike projelerle üretimde gaza basma kararı aldık" dedi. 


3 İLDE BAŞLAYACAK 

Sinpaş'm yapımına başlayacağı ve devreye alacağı projeler İstanbul,  Ankara  ve Denizli'de konumlanmış vaziyette bulunuyor. Yeni projeler içerisinde kiralamaları başlayan AquaCity Denizli Ticaret Merkezi 80 milyon lira, kiracılarının dekorasyon çalışmalarını bitirmesiyle hizmete girecek olan Ankara'daki Altınoran Agora ticaret alanları 300 milyon lira ve Altınoran'da hizmete açılacak olan Adventure Park ve Snowland 60 milyon lira değerinde bulunuyor.

İstanbul'da ihtiyaçlar dahilinde yenilenmesine başlanan Deposite Premium 40 milyon lira ve ruhsatı yeni alman İş Modern Corner projeleri de 100 milyon lira değerle Sinpaş Ticari Gayrimenkul yatırımlarının detaylarını oluşturuyor. 



100 MİLYON TL'LİK İKİTELLİ PROJESİNE BAŞLIYOR 

'Sofistike Gayrimenkuller' adını verdikleri yatırımların son halkasının ikitelli'deki iş Modern Corner projesi olacağını anlatan Mahmut Sefa Çelik, geçen ay projenin ruhsatını alarak inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi. Çelik, "İkitelli'deki Deposito karşısında 32 bin metrekarelik alanda iş Modern Corner adını verdiğimiz bir projeye başlamaya karar verdik. 

Ruhsatını aldık ve yatırıma başlayacağız. 100 milyon lira değerinde olan bir proje hayata geçireceğiz. Bir ofis ya da AVM değil üniversal bir bina olarak hizmet verecek" dedi. Lojistik, depolama, mağaza ve atölye gibi farklı ihtiyaçlara cevap verebilen karma kullanımlı iş merkezinde rampalarla her kata araç ulaşımı mümkün oluyor. 5 buçuk metre kat yüksekliği, 7-9 metre aks aralıklarına sahip olan projeyle gıda, teknoloji ve yapı marketleri, farklı sektörlerdeki mağaza ve atölyeleri ile restoran ve fastfood markalarına kiralama hedefleniyor. 


Şirketin Haliç'teki Flatofis, Kâğıthane ticari alan projesi ve Çankaya Tenis Kulübü işleriyle toplam yatırımı 800 milyon liraya çıkıyor. 


Ankara'nın en büyük tenis kulübünu kuruyor Şirket kısa süre önce lansmanla duyurduğu 120 dönümlük dev Marina Ankara projesinin içerisine dev bir tenis kulübü de kuruyor. Mahmut Sefa Çelik, "Başkent'teki Marina Ankara projesi içerisine Ankara'nın en kapsamlı golf kulübü olacak Çankaya Tenis Kulübü'nü hayata geçireceğiz" dedi. 


Habertürk


Geri Dön