25 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat, yılı 100 milyon TL’lik ciro ile kapatacak

İnanlar İnşaat, yılı 100 milyon TL’lik ciro ile kapatacak

İnşaat sektöründe 45 yıllık geçmişine dayanarak butik projeler üzerine yoğunlaşan İnanlar İnşaat, yılı 7 projede 100 milyon TL’lik ciro ile kapatacak



2010 yılında Terrace Bahçe ve Avlu 138 ismindeki iki projeye başlayan İnanlar İnşaat, sene sonuna kadar beş projeyi daha hayata geçirecek. Yeni projelerden sadece Terrace Lido bilinen İnanlar İnşaat, Zekeriyaköy ve Feriköy'de satın aldığı arsa projelerine yoğunlaşmış durumda. Terrace Bahçe ve Avlu 138'in inşaat ve satış çalışmalarının devam ettiğini söyleyen İnanlar İnşaat'ın Proje ve Satış Müdürü Adnan Alper, “Satışa sunduğumuz Terrace Bahçe’de 76 dairenin 57’si ve Avlu 138’de de 40 dairenin 28’i satıldı. Yani satışta olan projelerimizin yüzde 70’i satılmış durumda” dedi.

Yılı toplamda 7 proje ile kapatmayı planladıklarını söyleyen Alper, “Bu yılbaşından beri iki projenin lansmanı yapıldı ve satışın yüzde 70’i tamamlandı. Bunlardan başka Büyükada’da Terrace Lido isimli yeni bir projeye başladık. Projelendirme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca bu konsept ile geliştirdiğimiz ve 2010 yılı sona ermeden satışlarına başlayacağımız 5 yeni proje daha bulunuyor. Bu projeler için Feriköy’de ve Zekeriyaköy’de arsa aldık, çalışmalar devam ediyor. Büyükada’da gerçekleştireceğimiz Terrace Lido’nun lansmanını ise önümüzdeki günlerde yapacağız” dedi.

Yılı oldukça hareketli değerlendirdiklerini belirten Adnan Alper, yıl sonuna kadar tamamlanacak satışlarla birlikte iyi bir ciro yakalayacaklarını belirterek, "2010’u 100 milyon TL ciro ile kapatmayı hedefliyoruz. Sektörünün 2009 yılında yaşadığı krizin ardından 2010 yılının ikinci çeyreğinde tekrar yükselişe geçti. İnanlar İnşaat olarak sektördeki 45’inci yılımızı tamamladığımız 2010 yılında sektörün yakaladığı bu trend bizi de olumlu etkiledi” dedi.
Terrace Fulya ile başlayan “Terrace” konseptiyle geliştirilen farklı yaşam alanlarını, şehrin gelişen dokusu ile buluşturduklarını söyleyen Alper, “Kaliteli ve nitelikli konut açığı olduğu sürece gayrimenkul sektörünün büyümeye devam edeceğini bunun da diğer sektörleri olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz. Ülkemizde ‘gayrimenkul sektörü’ her zaman lokomotif sektör oldu. Gayrimenkul hiçbir zaman değer kaybetmeyen, daima kazandıran, en risksiz ve en güvenilir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Gayrimenkul yatırımlarının bu konumu koruyacağını ancak yatırımcıların önümüzdeki dönemde gelişime açık, değer yaratan, farklı ve marka değeri yüksek projelere yöneleceği görüşündeyiz” diye konuştu.

İnanlar İnşaat olarak, müşteri odaklı davranıp onları dinlediklerini ifadeden Alper, “Onların sesini dinliyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz. Müşterilerimiz İnanlar’ın doğru projeler yapacağını ve kazandıracağını biliyorlar. Bu nedenle henüz proje aşamasındaki işlerimize alıcı olmak istiyorlar” şeklinde konuştu.

Büyükada'ya Terrace geliyor
Beşiktaş Fulya ve Sarıyer’de Terrace markaları ile konut projeleri gerçekleştiren İnanlar İnşaat, Levent’teki Avlu 138’den sonra Büyükada'da 20 yıl Lido Otel olarak hizmet veren binanın arazisini satın aldı. İnanlar İnşaat, 8 milyon dolar harcayarak kuracağı Terrace Lido isimli proje ile sağlık, güzellik ve estetik dağıtacak. 2 bin 800 metrekarelik alana 8 bin metrekare inşaat yapılacak. Konutların yanı sıra birde sağlık klübü gibi hizmet veren Thalasso merkezi kurulacak. Sağlık, güzellik ve gençlik merkezi 12 ay açık olacak. Lido Terrace’de toplam 28 konut ve bir klüp merkezi bulunacak.

Projeden konut alanlar isterlerse evlerini kışın işletmeye bırakabilecek.Böylece konutlar değerlenecek, daha fazla insan projeden yararlanacak ve Ada’da hareketlilik devam edecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön