19 / 04 / 2024

Sinpaş GYO 9 konut projesine daha hayat verecek!

Sinpaş GYO 9 konut projesine daha hayat verecek!

Sinpaş GYO yılsonuna ikisi İstanbul’da olmak üzere 9 projeye hayat verecek



İstanbul’da gerçekleştirdiği konut projeleri ve arsa ihalelerinde verdiği fiyatlarla dikkat çeken Sinpaş GYO yılsonuna ikisi İstanbul’da olmak üzere 9 projeye hayat verecek.

2010 yılında tanıtımını yaptığı İstanbul Sarayları 1. etapta yer alan 402 konutun yüzde 75’ini satarken yıl başından bu yana gerçekleştirdiği satışlardan toplam 241 milyon 456 bin TL’lik ciro elde etti.

En son Marmaris’te aldığı iki arsa ile gündeme gelen Sinpaş GYO, arsa büyüklüğünü 173 bin 680 metrekareye çıkarırken, gelecek yıllarda burada yabancılara dönük projeler gerçekleştireceğinin sinyalini verdi. 2010 yılında bir yandan satışlara devam eden Sinpaş GYO, öte yandan 2008 ve 2009 yıllarında satılan konutların teslimlerine ağırlık verdi. Lagün ve Bursa Modern projelerinde yaşamın başladığına değinen Sinpaş GYO Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, Bosphorus City projesinde yılsonuna kadar yaklaşık 2 bin konutu teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

21 Mart 2010’da İstanbul Sarayları projesinin tanıtımından sonra İstanbul Sarayları’nda 1. etapta yer alan 402 konutun yüzde 75’inin 3 ay gibi bir sürede satışını gerçekleştirdiklerini belirten Gacemer, “İstanbul Sarayları’nın satışı ile birlikte bir yandan da mevcut projelerimiz Bosphorus City , Lagün ve Bursa Modern projelerimizin satışlarına devam ettik. Bu projelerimizle beraber 2010 yılında 612 lüks konut satışı gerçekleştirip, 241.456.090 TL ciro elde ettik. Yılsonuna kadar 1450 konut satarak, yaklaşık 460 milyon TL‘lik bir ciro elde etmeyi hedefliyoruz.
 
2010 yılı için peş peşe proje gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Gacemer, “Yılın son çeyreğinde Sancaktepe’de Lagün projesine komşu arazide içinde binicilik ve apart residence’ların da bulunacağı yeni projenin ön satışlarına başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Merkezde rezidans yapacak
Bunun yanı sıra Şişli Bomonti’de de bir projeleri olacağını anlatan Gacemer, “Şu anda tasarım çalışmaları devam eden projemizin geliştirme faaliyetlerini yılsonuna kadar tamamlayıp, gelecek yıl satış ve inşaatına başlayacağız. Bu noktada da genelde site tarzında yaptığımız diğer projelerimizden biraz daha farklı, merkezi bir lokasyonda, residence tipi bir proje ortaya çıkacak” şeklinde açıklama yaptı.

Ankara’ya uzun soluklu bir merhaba
Yılı İstanbul kadar Ankara’da gerçekleştirecekleri projelerle kapatmayı planladıkları anlaşılan Sinpaş GYO, ikisi  Ankara  Çankaya’da, birisi Alacaatlı’da ve birisi de Temelli’de yer alan arsaları için düğmeye basacak. Gacemer, “İlk adım olarak Alacaatlı projemizin proje geliştirme çalışmalarını tamamladık. Projemiz hazır, satış için ilgili prosedürleri takip ediyoruz. Sinpaş’ın yatırım yaptığı her bölgeyi canlandıran tarafını Ankara’daki bu ilk projemizde de devam ettireceğiz. Ankaralıları heyecanlandıracak, Ankara’da bambaşka bir yaşam vaat eden bu projemize çok güveniyoruz. Proje hazırlıkları ve geliştirmesi sırasında detaylı araştırmalar yaptık. Bu nedenle projemizin Ankaralılarca büyük beğeni ile karşılanacağını düşünüyoruz” diyerek başkente renk getireceklerinin altını çizdi.
Ankara’da yer alan Çankaya Büyükesat ve Oran’daki arsalarına rezidans yapmayı planladıklarını anlatan Gacemer, “Şehrin mekezindeki bu iki arsada rezidans tarzı binalar üreteceğiz. Henüz konsept çalışmaları devam eden bu arsaları hızla projelendirip Ankaralıların beğenisine sunmayı planlıyoruz. Ankara’da Temelli bölgesindeki diğer yatırımımız ise, Ankara Eskişehir Yolu’na cepheli 280 bin metrekare büyüklüğünde bir arsadan oluşuyor. Şehrin gelişme aksında yer alan ve oldukça büyük bir yüz ölçüme sahip olan bu arsamızı biraz daha uzun vadeli bir yatırım olarak görüyoruz” dedi.

Marmaris’e yatırım uzun süre önce başladı
Marmaris’te de arsaları olan ve yatırım planları yapan Sinpaş GYO, projelerini sahip olduğu 173 bin 680 metrekare büyüklüğündeki 6 arsada gerçekleştirecek. Çalışmaların deniz kenarında yapılacak konut projeleri olacağını belirten Gacemer, “Yaklaşık 1000- 1200 konutluk projede farklı daire tipleri olacak. Proje içerisinde 4 tane koy bulunuyor. Daha çok tatil amaçlı ikinci ev olarak düşünülen proje çerçevesinde ilk defa Avrupalı zengin müşterilere yönelik pazarlama yapılacak olan projeye 2011’de başlanacak. Bu anlamıyla bizim için her zaman yaptığımız işlerden farklı bir iş olacak. Bu projenin Marmaris’e değer katacağını düşünüyoruz” diyerek sözlerini bitirdi.

Marka konutları tercih edin
Seba Gacemer, konut almak isteyenlere sektörde marka olmuş projeleri tavsiye ediyor. “Daha önce gerçekleştirdiği projelerde yaşam ve yatırım değeri ispatlanan güvenilir firmalardan şaşmayın” diyen Gacemer, özgün ve farklı projelerin zaman içerisinde yaşam ve yatırım değerini sürekli artırdıklarını belirtiyor.

2010 yılı  ilk 6 aylık performans;
Konut Satışı         612
Ciro                     241.456.000 TL

2010 sonu hedefi ;
Konut satışı         1450
Ciro                     460.000.000 TL
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler...

Özellikle İstanbul ve Bursa’daki projeleriyle dikkatleri üzerine toplayan Sinpaş GYO, ikinci yarıda büyükşehir listesine Ankara’yı da altı projeyle katmaya kararlı

İstanbul’daki projelerin ardından Bursa’da da büyük projelere hayat veren Sinpaş GYO’nün büyükşehirlerdeki üçüncü adresi Ankara oldu. Bu yılın ilk altı ayında 241 milyon 456 bin TL?ciro ile verimli bir dönem geçiren şirket, ikinci yarıda Ankara dahil İstanbul ve Marmaris’teki projeleriyle erişeceği ciroyu 460 milyon TL olarak belirledi.

Alacaatlı ile başlıyor
Sinpaş?GYO?Pazarlama ve Satıştan?Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacamer, ikisi Ankara Çankaya’da, birisi Alacaatlı’da ve birisi de Temelli’de yer alan arsaları için çalışmaya başladıklarını bildirerek, şöyle konuştu: “Alacaatlı’da proje  geliştirme  çalışmalarını tamamladık. Devamında gelen projelerle Ankara’da hayat renklenecek. Büyükesat ve Oran’daki arsalara rezidans yapmayı planlıyoruz. Şehrin mekezindeki bu iki arsada rezidans tarzı binalar üreteceğiz. Ankara’da Temelli bölgesindeki diğer yatırımımız ise,  Ankara  Eskişehir Yolu’na cepheli 280 bin metrekare büyüklüğünde bir arsadan oluşuyor. Bu arsamızı biraz daha uzun vadeli bir yatırım olarak görüyoruz.”

Bomonti’de rezidans
Bu yılki diğer projeleri hakkında konuşan Gacamer, son çeyrekte Lagün projelerine komşu arazide içinde binicilik ve apart rezidansların da bulunacağı  yeni projenin ön satışlarına başlamayı planladıklarını ifade etti.
Bunun yanı sıra Şişli Bomonti’de de bir projeleri olacağını anlatan Gacemer, “Şu anda tasarım çalışmaları devam eden projemizin geliştirme faaliyetlerini yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Burada farklı davranarak merkezi bir lokasyonda, rezidanslar gerçekleştireceğiz” dedi.

Sahil planı
Diğer yandan bir diğer önemli çalışmaları olan Marmaris’teki  projeleri hakkında konuşan Gacamer, 1000- 1200 konuttan ve farklı daire tiplerinden oluşan projede dört tane farklı koyun bulunduğunu belirtti. Projeyle Avrupalı zengin müşterilere hitap edeceklerine dikkat çeken Gacamer, “Projeye 2011’de başlanacak. Bu projenin Marmaris’e değer katacağını düşünüyoruz” dedi.
Sinpaş GYO’nun ilk yarıdaki performansına dikkat çeken Gacamer,  yılbaşında tanıtımını yaptıkları İstanbul Sarayları 1. etaptaki 402 konutun yüzde 75’inin yeni sahiplerini üç ay gibi kısa bir sürede belirleyerek 241 milyon 456 bin TL’lik ciro elde ettiklerini kaydetti. Diğer önemli projeleri olan  Lagün ve Bursa Modern’de de yaşamın başladığına değinen Gacemer, Bosphorus City projesinde ise yıl sonuna kadar yaklaşık 2 bin konutu teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Hedef 1450 konut satışı
Seba Gacemer, şu ana kadar bu projelerden toplam 612 lüks konut satışı gerçekleştirdiklerini belirtirken, hedeflerinin yıl sonuna kadar  1450 konut satışıyla 460 milyon TL’lik ciro elde etmek olduğunu ifade etti.

‘Marka konutları tercih edin’
Seba Gacemer, konut almak isteyenlere markalaşmış projeleri tercih etmeleri gerektiğini vurguladı.“Daha önce gerçekleştirdiği projelerde yaşam ve yatırım değeri ispatlanan güvenilir firmalardan şaşmayın” diyen Gacemer, özgün projelerin yaşam ve yatırım değerini sürekli artırdığını ifade etti.
Emlakkulisi


Geri Dön