29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO, European Property Awards’tan 5 ödülle döndü!

Sinpaş GYO, European Property Awards’tan 5 ödülle döndü!

Sinpaş GYO, dünyanın önde gelen gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin değerlendirildiği European Property Awards’ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 5 ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı.



Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, dünyanın önde gelen gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin değerlendirildiği European Property Awards’ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 5 ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı. İstanbul’u taçlandıran Queen Central Park, ‘Architecture Single Residence’(Konut Mimarisi), ‘Residential Development’ (Gayrimenkul Geliştirme)ve ‘Residential High-rise Architecture’ (Yüksek Bina Mimarisi) kategorilerinde üç ödül birden kazanırken, Aydos Country ‘Developer Website’ (Web Sitesi), Ege Vadisi ise ‘Interior Design Show Home’ (İç Tasarım Örnek Daire) ödüllerine layık görüldü.


Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, uluslararası alanda kazandığı başarılara yenilerini ekledi. Gayrimenkul ve inşaat alanında dünyanın en saygın organizasyonlarından European Property Awards’ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Sinpaş GYO’nun üç projesine toplam 5 ödül verildi.


İstanbul’u taçlandıran Queen Central Park’a 3 ödül birden

İstanbul’un seçkin semti Bomonti’de yükselen ve şehrin simgelerinden biri olmaya aday Türkiye’nin ilk ‘HIGHLIFE’ temalı projesi Queen Central Park 3 ödül kazandı. Queen Central Park, ‘Architecture Single Residence’, ‘Residential Development’ ve ‘Residential High-rise Architecture’ kategorilerinde ödüle layık görüldü.


Anadolu Yakası’nın yükselen bölgesi Sancaktepe’de doğayla iç içe yaşam sunan Aydos Country, özgün tasarlanmış web sitesi ile ‘Developer Website’ ödülünü kazandı. Benzersiz mimarisi ve Ege’nin efsaneleşen güzellikleriyle Ankara’da Ege hayalini yaşatan Ege Vadisi ise örnek dairesiyle ‘Interior Design Show Home’ ödülüne layık görüldü. Ödüller, 27 Ekim 2016 tarihinde Londra’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.


Sinpaş GYO, daha önce Avrupa Gayrimenkul Ödülleri kapsamında 3 ödül kazanmıştı. Türkiye’nin ilk temalı konut projesi olarak inşa edilen Bosphorus City, 2011 yılında ‘En İyi Mimari’ ve ‘En İyi Pazarlama Yönetimi’ olmak üzere iki dalda birincilikle ödüllendirilmiş; 2014 yılında Bursa Modern projesi ise ‘En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi’ ödülünü kazanmıştı.


Ödüllü projeler

Türkiye’nin ilk ‘HIGHLIFE’ temalı projesi Queen Central Park, şehrin nabzını tutan kültür, sanat, ticaret ve alışveriş merkezlerine, köklü eğitim kurumlarına, Türkiye’nin en gelişmiş donanımına sahip sağlık kuruluşlarına, Avrupa’nın en büyük kongre oteli Hilton’a yürüme mesafesinde yer alıyor. Geniş terasları ve balkonları ile diğer rezidanslardan farklı, açılabilir camları ile bir ilk olan proje, birleştirilebilir veya ihtiyaca göre şekillendirilebilir modüler daire yapısı sayesinde kalabalık ailelerin vazgeçilmez tercihi olacak. Queen Central Park, kendine ait 10 bin metrekarelik ‘Şehir Parkı’, ‘HIGHLIFE’ temalı evleri, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı lounge alanı ile benzersiz bir yaşam alanı sunarken avantajlı yatırım fırsatı da sağlıyor.


Sinpaş GYO’nun Ankara’daki en yeni projesi Ege Vadisi, özgün mimarisi ve Ege’nin efsaneleşen güzellikleriyle başkentin en prestijli ve değerli lokasyonlarından Çankaya Oran’da yükseliyor. Gün ışığını içine alan açılır kapanır sistemiyle Türkiye’nin ilk ve en uzun tropik havuzunu kapsayan proje ile Ankaralılar, kumsallı havuzun plajında 365 gün yüzme keyfi yaşayacak. Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı, ilk aile spası ve wellness center gibi olanaklarıyla huzurun yanında, sağlıklı bir yaşam da sunuyor.


Anadolu Yakası’nda Sancaktepe’de hayat bulan Aydos Country, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip 900 konutu ile dikkat çekiyor. Aydos Ormanı’nda görülen taş rengi, manolya rengi, kiremit ve koyu yeşil yaprak rengi gibi tonlardan ilham alarak renklendirilen projede, Aydos’un bol oksijenli havasından daha fazla yararlanmak için bütün daire tiplerinde geniş balkonlara yer verildi. Projede evler, country tarzı özel iç dekorasyonla teslim ediliyor.


European Property Awards

European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri), ‘Mimarlık’, ‘İç Mekan Tasarımı’, ‘Geliştirme’, ‘Gayrimenkul’ kategorilerinde düzenleniyor. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, gayrimenkul endüstrisini prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 1995 yılından bu yana düzenleniyor. Avrupa'da ticaret ve konut alanında yapılan projelere verilen EPA ödülleri, çeşitli kategorilerde en iyi seçilen projelere Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’ne katılma şansı da sunuyor.



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sinpaş GYO, Avrupa Gayrimenkul ödülleri'nden toplam 5 ödül kazandı. İstanbul Bomonti'de yükselen ve şehrin simgelerinden biri olmaya aday ilk 'HİGHLIFE' temalı proje Oueen Central Park 3 ödül aldı. Queen Central Park, 'Architecture Single Residence', 'Residential Development' ve 'Residential High-rise Architeeture' kategorilerinde ödüle layık görüldü. Aydos Country, özgün tasarlanmış web sitesi ile 'Developer Website' ödülünü, Ege Vadisi ise 'Interior Design Show Home' ödülüne layık görüldü. Ödüller, 27 Ekim 2016 tarihinde Londra'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. 



Karar


Geri Dön