27 / 04 / 2024

dinpaş gyo ödüllü projeleri

dinpaş gyo ödüllü projeleri

Sinpaş GYO, dünyanın önde gelen gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin değerlendirildiği European Property Awards’ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 5 ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte proje ile ilgili detaylar ve son dakika gelişmesi...

Ege Yapı GYO oluyor! SPK'dan izin çıktı!

EgeYapı Avrupa Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz yolunda ilk aşamayı tamamlayarak Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) dönüşüm iznini aldı.

Çin GYO'ları yeni dip seviyeleri gördü!

Çin'in gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) düşüşüne devam etti ve CSI GYO Endeksi 2023 yılındaki yüzde 28'lik düşüşten sonra 2024 yılının başlarında yüzde 6,4 daha düştü.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da 600 dönümlük proje yatırımcıları bekliyor!

"En İyi Peyzaj Mimarlığı" kategorisinde ödüllü "Mağmat Tarihi İpekyolu Canlandırma" projesi yatırımcılarını bekliyor... İşte detaylar...

dinpaş gyo ödüllü projeleri Haberi

dinpaş gyo ödüllü projeleri

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, dünyanın önde gelen gayrimenkul ve inşaat sektörlerinin değerlendirildiği European Property Awards’ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) 5 ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı. İstanbul’u taçlandıran Queen Central Park, ‘Architecture Single Residence’(Konut Mimarisi), ‘Residential Development’ (Gayrimenkul Geliştirme)ve ‘Residential High-rise Architecture’ (Yüksek Bina Mimarisi) kategorilerinde üç ödül birden kazanırken, Aydos Country ‘Developer Website’ (Web Sitesi), Ege Vadisi ise ‘Interior Design Show Home’ (İç Tasarım Örnek Daire) ödüllerine layık görüldü.


Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, uluslararası alanda kazandığı başarılara yenilerini ekledi. Gayrimenkul ve inşaat alanında dünyanın en saygın organizasyonlarından European Property Awards’ta (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Sinpaş GYO’nun üç projesine toplam 5 ödül verildi.


İstanbul’u taçlandıran Queen Central Park’a 3 ödül birden

İstanbul’un seçkin...