20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin yüzde 100 iştiraki Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni devralmak suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşmesine ilişkin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemine ilişkin olarak SPK başvurusu 24 Aralık 2020 tarihinde onaylandı. 

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
İlgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, Şirketimizin %100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, Şirketimiz tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemine ilişkin olarak SPK başvurusu 24 Aralık 2020 tarihinde onaylanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla...

1. dosya için tıklayın
2. dosya için tıklayın
3. dosya için tıklayın
4. dosya için tıklayın​​​​​​​
5. dosya için tıklayın​​​​​​​​​​​​​​
6. dosya için tıklayın​​​​​​​​​​​​​​

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya ile birleşti!


Geri Dön