19 / 04 / 2024

Sinpaş Holding Cityscape Fuarı'da projelerini tanıttı!

Sinpaş Holding Cityscape Fuarı'da projelerini tanıttı!

Cityscape Fuarı'na katılan Sinpaş Holding, Bomonti Queen, Altın Oran, Aydos Country, Ege Yakası gibi projelerin yanı sıra özellikle Araplardan son dönemde ilgi çeken Bursa’daki Bursa Modern projelerini tanıttı.



Dubai’deki Cityscape Fuarı’na katılan ve fuarın artık bir pazar yeri haline geldiğini anlatan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Bomonti Queen, Altın Oran, Aydos Country, Ege Yakası gibi projelerin yanı sıra özellikle Araplardan son dönemde ilgi çeken Bursa’daki Bursa Modern projemiz başta olmak üzere 20’nin üzerindeki projemizi burada satışa sunduk. Gelen ilgiden memnunuz”


Türkiye’deki gelişmeler paralelinde fuarı değerlendiren Çelik, “İnsanlardan olumsuz bir tavır görmüyoruz. Neresinden bakarsanız bakın yine Ortadoğu’nun en güvenli limanı bugünkü konjonktürde Türkiye. Bölgenin siyasi, ekonomik ve güvenlik açısından en istikrarlı noktası olarak öne çıkıyor. Satış rakamları bunun ortaya koyuyor” dedi.


Sinpaş Holding, satışın yasak olduğu Cityscape Fuarı'nda yatırımcılarla sıcak satışa dönmesi muhtemel 45 milyon liralık görüşme yaptı.


Yeni Akit


Geri Dön