18 / 04 / 2024

NEF Arkiparc 2013'te projelerini tanıttı!

NEF Arkiparc 2013'te projelerini tanıttı!

NEF, platin sponsoru olduğu ArkiPARC’ta Kağıthane, Levent, Haliç gibi kentsel dönüşümün gözde semtlerindeki modern projelerini tanıttı...



Kentin ulaşımı ve yaşanması kolay merkezi lokasyonlarında gerçekleştirdiği, nitelikli ve mimari estetiği yüksek konut projelerine imza atan NEF, platin sponsoru olduğu gayrimenkul sektörünün büyük buluşması ArkiPARC 2013’te, Kağıthane, Levent, Haliç gibi kentsel dönüşümün gözde semtlerindeki modern projelerini tanıttı.


Haliç Kongre Merkezi’ndeki 121 numaralı stantta NEF 10 Kağıthane, NEF 11 Kağıthane, NEF 2 Haliç, NEF 09 Officess Dörtlevent, NEF 04 Apartments Kemerburgaz, NEF Bebeköy, NEF 163 Flats Levent isimli gayrimenkul projelerini gayrimenkul sektörünün vitrinine çıktı. NEF standını gezenler ayrıca Londron Design Week’te tasarım ödülü alan ses heykelini de görme imkanını yakaladı.


Bu yıl kentsel kalite için diyalog temasıyla gerçekleşen ve açılışı 10 Nisan 2013’te gerçekleşen ArkiPARC 2013 etkinliği kentleri şekillendiren önemli aktörlerinin buluşma arenası olurken, 2 gün sürecek etkinliğe paralel olarak kurulan fuar stantlarında proje geliştiricileri ve mimarlık ofisleri de ziyaretçilerle biraraya geldi.


Son yıllarda geliştirdiği konut projeleri reklama bile gerek kalmadan hızlı satış başarısı yakalayan NEF’in yetkilileri, fuarda sınırlı sayıdaki ofis ve konut birimlerinin satışı hakkında bilgilendirme yaparken, pek çok projede satışın tamamlanmasının hüznünü yaşayan müşterilerine ise yeni konut ve ofis projelerinin müjdesini verdiler.


NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, NEF olarak geliştirdikleri konut projelerinin 18 gün ile 3,5 ay arasında çok kısa sürelerde satıldığına dikkat çekerek “Dolayısıyla bir önceki projeden alamayanlar bir sıradaki projesini halihazırda bekler durumda. Bu NEF’in kalitesi ve başarısının yanı sıra, kentli insanın eski İstanbul bölgeleri diye de tabir edebileceğimiz merkezi lokasyonlarda yaşama arzusunun da bir göstergesidir” diye konuştu. Timur, kentsel kalitenin ancak kentin önemli aktörlerinin işbirliği ile gerçekleşebileceğine inandıkları için ArkiPARC gibi bu konuda etkili bir platforma sponsor olduklarının da altını çizdi.


Geri Dön