19 / 04 / 2024

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı!

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı!

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı. Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu.



Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya gelip birlikte satış turu attı. Kavan İnşaat, Mamik Grup ve Orka Grup ortaklığında yapılan Orka Life hızla yükseliyor. 201 6 teslim taahhüdü verilen Orka Life, Ağustos 201 5'de teslime hazırlanıyor. Büyük kısmı satılmış olan sitede alıcılar erken teslim sevinci yaşayacak. Yuvacık Tınaztepe'de bulunan sitenin sosyal donatılarıysa saymakla bitmiyor. Aykut Yunus Kavan'ın da iştirak ettiği Orka Life turu sonrasında Eylem Büyük, ikamet için özellikli bir site arayanların yönlenmesi için ideal bir site olduğunu dile getirdi. 


MAMİK KONAKLARI BAŞLADI 


Mamikler inşaat'ın tek başına üstlendiği Mamik Konakları, Eylem Büyük'ün ikinci ziyaret adresi oldu. Projeleri çizilmiş ve yeni başlayan site Yeniköy mevkiinde, Ness ve VVelIborn otellerine oldukça yakın. 1 39 metrekare - 197 metrekare arasında değişen 3 + 1, 4+1 daire ve 4+1 villa seçeneklerinden oluşan Mamik Konaklan; merkeze 1 1 km, Gölcük'e 6 km mesafede. 

Hızlı davranıp kazanç sağlamak istiyorsanız hemen incelemenizde fayda var. 


DAİRELER ÇOK KULLANIŞLI 


Yeniköy Mamik Konakları'nı Haluk Mamik ile beraber yerinde inceleyen Eylem Büyük; dairelerin oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olduğunu, villalarınsa tam yaşanacak tarzda yapıldığını dile getirdi. 

1 64, 1 73 ve 1 97 metrekare olmak üzere 3 tip villa bulunan sitede, tercihini villadan yana kullanmak isteyen ancak büyük ev istemeyenlere uygun olan 1 64 metrekare villaların hemen tükeneceği düşüncesindeyiz. 


KOCAELİ EMLAK'LA TANIŞIN


Mamikler inşaat'a ait olup satışları çoktan tamamlanmış sitelerde ki tek tek kalan daire ya da dükkanları da sırasıyla inceleyen Büyük, özellikle bu tarz gündem dışı kalmış ancak hala satılık olan konutlar konusunda tam destek vermek üzere çalışmaya başladı. Bekirdere, Derince, Körfez ve Kozluk bölgesinde bulunan nitelikli daire ve dükkanların detaylarını Kocaeli Emlak firmasında bulmanız mümkün. 


SİZİN İÇİN TEK TEK GEZDİK 


Haluk Mamik, Aykut Kavan ve Hilal Zariç'in eşlik ettiği Eylem Büyük, inşaatlara gösterilen özen gibi misafire de ayrı bir özen ve itina gösteren firma yetkililerine her konuda danışmanlık desteği vermeye devam edecek. İşini iyi yapan firmalarla çalışmanın zevk olduğunu söyleyen Eylem Büyük, diyaloğun ve misafirperverliğinde üst seviyede olduğu firmaların her zaman yatırımcılarına kazandırdığı inancında. Yuvacık, Yeniköy, Körfez, Derince bölgesinde ki tüm inşaat ve satılık dairelerle ilgili detaylı fikir ve bilgiyi sizin yerinize gezmiş olan Eylem Büyük'ten alabilirsiniz.


Bizim Kocaeli


Geri Dön