27 / 04 / 2024

Haluk Mamik

Haluk Mamik

Haluk Mamik, inşaat sektörün hız kesmeden büyümeye devam ettiğini ve son dönemin yükselen anlayışının, şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak ama ihtiyaç halinde merkezi yerlere kolayca ulaşabilecek kadar yakın yaşam alanlarını tercih etmek üzerine kurulu hale geldiğini dile getirdi.

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı!

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı. Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener'den deprem açıklaması!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Haluk Özener, Türkiye'de günde ortalama 3 ile 3.9 büyüklüğünde bir depremin olduğunu söyledi...

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

İnşaat Mühendisi Haluk Buldurur vefat etti!   

İnşaat Mühendisi Haluk Buldurur hayata gözlerini yumdu. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Haluk Özener: Marmara'daki 10 il depremden etkilenebilir!

Deprem haftası nedeniyle açıklamalarda bulunan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Türkiye'de 1985-2018 yılları arasında 255 bin 254 deprem olduğunu söyledi.

Haluk Hasanoğlu: Yabancıya konut satışı hız kesmiyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Haluk Arslan: Elazığ'ın imar sorunu çözülecek!

Elazığ’ın sorunları ve çözüm yolları ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, ''31 Mart Elazığ için mevcut gidişatın son bulacağı bir milat olacak'' diye konuştu.

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Haluk Okutur Londra'da Kernel And Roast mağazasını açacak!

'Simit Sarayı' markasının temelini atan isim olan İş insanı Haluk Okutur,  Ekim ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da "Kernel And Roast" adında üst segmente hitap eden bir mağaza açmaya hazırlanıyor..

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Mamik Haberi

Haluk Mamik

Kocaeli'de bulunan Mamikler İnşaat'ın sahiplerinden Haluk Mamik, inşaat sektörün hız kesmeden büyümeye devam ettiğini ve son dönemin yükselen anlayışının, şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak ama ihtiyaç halinde merkezi yerlere kolayca ulaşabilecek kadar yakın yaşam alanlarını tercih etmek üzerine kurulu hale geldiğini dile getirdi.


Çoğu insanın 1999 depreminden sonra göç ettiği Kocaeli bölgesinde, riskli deprem bölgesi olmasına rağmen, şehir merkezindeki depreme dayanıklı yapıları ile dikkat çeken ve bölgede yeni projelerine de devam eden Mamikler İnşaat, Kocaeli ve çehresini güzelleştiriyor. Mamikler İnşaat'ın, başta Başiskale ve Yahya Kaptan bölgesinde olmak üzere devam eden 13 projesi bulunuyor.


Mamikler İnşaat sahiplerinden Haluk Mamik, hayata geçirdikleri projeleri insanların yerlerinde incelemesini tavsiye etti. Haluk Mamik, inşaat sektörün hız kesmeden büyümeye devam ettiğini ve son dönemin yükselen anlayışının, şehrin...