29 / 03 / 2024

Haluk Mamik kim

Haluk Mamik kim

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı. Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu.

İnşaat sektörü hız kesmeden büyüyor!

Haluk Mamik, inşaat sektörün hız kesmeden büyümeye devam ettiğini ve son dönemin yükselen anlayışının, şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak ama ihtiyaç halinde merkezi yerlere kolayca ulaşabilecek kadar yakın yaşam alanlarını tercih etmek üzerine kurulu hale geldiğini dile getirdi.

Mamikler İnşaat, Kocaeli'yi yatırımlarla güzelleştiriyor!

Çoğu insanın Kocaeli’ni terk ettiği dönemde bile orada kalıp yatırım yapmayı seçen Haluk Mamik, sahiplerinden olduğu Mamikler İnşaat ile bölgeyi güzelleştirmeye devam ediyor.

Mamikler İnşaat yetkilileri bir araya geldi!

Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu. İnşaat yetkilileri bir araya gelip satış turu attı.

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı!

Haluk Mamik Kocaeli projelerini tanıttı. Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu.

Haluk Bilgili, DoubleTree by Hilton Malatya Genel Müdürlüğü'ne atandı!

Malatya’ nın kalbinde konumlanan ve 202 odası ile Mayıs 2014’de açılması planlanan tam hizmet oteli DoubleTree by Hilton Malatya’ nın Genel Müdürlüğü’ne Haluk Bilgili atandı.

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti‘den Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde göreb aldı? İşte Haluk Şahin Yazgı'nın biyografisi...

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Haluk Mamik kim Haberi

Haluk Mamik kim

Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya gelip birlikte satış turu attı. Kavan İnşaat, Mamik Grup ve Orka Grup ortaklığında yapılan Orka Life hızla yükseliyor. 201 6 teslim taahhüdü verilen Orka Life, Ağustos 201 5'de teslime hazırlanıyor. Büyük kısmı satılmış olan sitede alıcılar erken teslim sevinci yaşayacak. Yuvacık Tınaztepe'de bulunan sitenin sosyal donatılarıysa saymakla bitmiyor. Aykut Yunus Kavan'ın da iştirak ettiği Orka Life turu sonrasında Eylem Büyük, ikamet için özellikli bir site arayanların yönlenmesi için ideal bir site olduğunu dile getirdi. 


MAMİK KONAKLARI BAŞLADI 


Mamikler inşaat'ın tek başına üstlendiği Mamik Konakları, Eylem Büyük'ün ikinci ziyaret adresi oldu. Projeleri çizilmiş ve yeni başlayan site Yeniköy mevkiinde, Ness ve VVelIborn otellerine oldukça yakın. 1 39 metrekare - 197...