19 / 04 / 2024

Sinpaş Holding'ten önemli açıklama!

Sinpaş Holding'ten önemli açıklama!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 9 Ekim'de Sinpaş markası için önemli bir açıklamada bulunacak.



Sinpaş, 43 yıllık deneyimi, yenilikçi projeleriyle Türkiye’de gayrimenkul sektörünün öncülüğünü üstlenmeye devam ediyor. Sektörde pek çok yeniliğe imza atan Sinpaş, yoluna kaldığı yerden devam ediyor. 


Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Ahmet Çelik, 9 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 10.00’da bir basın toplantısı düzenleyerek, Sinpaş markası için önemli bir açıklamada bulunacak.


Ahmet Çelik kimdir?

Ahmet Çelik, 1962 yılı Çorum, Alaca doğumlu. 1988 yılında Gazi Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Ahmet Çelik, bugün Sinpaş Yapı’da Yönetim Kurulu Başkan Vekili. 1981-1985 yılları arasında Çelikler Dış Ticaret Ltd. Şirketi’nde muhasebe bölümünde görev yapan Ahmet Çelik, 1987-1990 yılları arasında Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.’de muhasebe bölümlerinde görev yaptı. 


Ahmet Çelik, 1992 yılından bu yana Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ve bağlı tüm iştiraklerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Lojistik Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütüyor. Ahmet Çelik, Nisan 2009’dan bu yana Sinpaş Yapı'da sektör hayatını devam ettiriyor. 


Geri Dön