25 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Towers satış ofisi!

Sinpaş Marina Towers satış ofisi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Marina Towers satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Toplam 912 adet dairenin satışa sunulduğu projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile de ödeme yapılabiliyor.



Sinpaş Marina Towers projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Eymir Gölü ve Vadi manzarasına cephesi bulunan projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


Sinpaş Marina Towers projesinde su-ışık gösterileri, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi, yaşam köprüsü, yürüyüş yolları, spor alanları, deniz feneri, bisiklet yolları, tropik ada, kafe ve restoranlar, iskeleler, şelaleler, su sahnesi bulunuyor.


Sinpaş Marina Towers projesinde ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan yüzde 90'lık kısım için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit imkanı sunuyor.


Sinpaş Marina Towers projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Daire teslimlerinin Nisan 2018 yılında yapılacağı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile de ödeme yapılabiliyor.


Sinpaş Marina Towers satış ofisi!

Telefon : 444 19 74


Sinpaş Marina Towers iletişim

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön