28 / 03 / 2024

Sinpaş Palas fiyat listesi!

Sinpaş Palas fiyat listesi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Sinpaş Palas

Sinpaş Palas fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projenin ilk etabında 160 adet konut için ön talep toplanıyor.



Sinpaş Palas fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. 2 bin 500 adet daireden meydana gelen projenin Aralık 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Sinpaş Palas Konutları İstanbul Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde hayata geçirilecek. İlk etabında 160 adet dairenin yer aldığı projede firma bünyesinde veya banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. 


Ümraniye Sinpaş Palas'ta otopark, çocuk oyun alanları,  fitness salonu, SPA, spor alanları, güvenlik ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Çakmak Sinpaş Palas'ın 1. etabı 13 ve 5 katlı 2 bloktan oluşuyor. 

Sinpaş Palas fiyat listesi!

Sinpaş Palas Ümraniye ev fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.  Sinpaş Yapı  tarafından inşa edilecek proje Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında, Soyak Yenişehir Evleri'nin yanında yükselecek. 


Tel: 444 1 974

Web: http://www.sinpas.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön