18 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Denizli Basket’in ana sponsorluğunu yürütüyor!

Sinpaş Yapı Denizli Basket’in ana sponsorluğunu yürütüyor!

Ege Bölgesi’nin temalı en büyük konut projesi AquaCity Denizli’ye imza atan Sinpaş Yapı, şehrin marka değerini sadece bu emsalsiz konut projesiyle yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda Denizli Basket’in de ana sponsorluğunu yürütüyor.



Ege Bölgesi’nin temalı en büyük konut projesi AquaCity Denizli’ye imza atan Sinpaş Yapı, şehrin marka değerini sadece bu emsalsiz konut projesiyle yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Denizli Basket’in de ana sponsorluğunu yürüterek de Denizli’ye verdiği önemi pekiştiriyor. Sinpaş’ın desteğiyle şehre son iki sezonda play-off heyecanı yaşatan Sinpaş Denizli Basket Spor Kulübü, sezon sonunda 1. Lig’e yükselme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.


Sinpaş’ın desteğiyle yoluna başarıyla devam eden Sinpaş Denizli Basket Spor Kulübü, şu an Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 3. sıradaki yerini koruyor. Liderin sadece 6 puan gerisinde olan yeşil lacivertliler, Sinpaş’ın desteğiyle sürdürdüğü başarılı grafikle bu seneki play-off’un da en iddialı adayları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz senenin başında takımın ana sponsoru ve isim sponsoru olan Sinpaş ile güçlenen yeşil lacivertliler, 1. Lige çıkma hedefiyle yoluna emin adımlarla devam ediyor.


Denizli Basket sponsorluğu hakkında değerlendirmelerden bulunan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, spora verdikleri önemi vurgulayarak, “Sinpaş olarak, her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. İmza attığımız tüm konut projelerinde de insanların sporla iç içe yaşaması için tüm yaratıcılığımızı ve teknolojiyi başarıyla aynı potada eritiyoruz” diye konuştu. Denizli’nin Ege Bölgesi’nin yükselen değeri olduğunu ve AquaCity projesi ile şehrin marka değerine katkı sağladıklarını ifade eden Çelik, Denizli’ye ve spora verdikleri önem doğrultusunda Denizli Basket Spor Kulübü’ne destek olmaya karar verdiklerini iletti. Çelik, Denizli Basket takımının başarılarının kendilerini gururlandırdığını, Denizli’yi basketbolun en önemli merkezlerinden biri yapmak için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.


Birinci ligi hedefleyen Sinpaş Denizli Basket Spor Kulübü Genel Menajeri Kıvanç Ayvalıoğlu da taraftarları maçlarına davet etti. Taraftarların daha fazla ilgi bekleyen Ayvalıoğlu, oyuncuların motivasyonunun daha üst seviyeye çıkabilmesi için taraftar desteğine ihtiyaçları olduklarını söyledi. Çok iyi çalıştıklarını bu sene hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Ayvalıoğlu seneye 1. Lig’e yükselerek Denizli’de Fenerbahçe, Anadolu Efes gibi büyük takımlarla oynamak istediklerini söyledi.


Hilton: “Denizliler çok misafirperver ama maçlara daha çok gelsinler”


Sinpaş Denizli Basket’in yeni transferi Hilton da Gediz maçı ardından açıklamalarda bulundu. Daha önce NBA ve Avrupa kariyeri olan yeni transfer Hilton Armstrong, Gediz galibiyeti ile takımın kendini ispatladığını, play-off dönemine güçlü bir şekilde gireceklerini söyledi. Takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu ve her geçen gün güçlendiklerini kaydeden Hilton, Denizli için de “Şehir çok güzel ve herkes çok misafirperver. Burada çok mutluyum” diye konuştu. Denizlililerin daha çok maça gelmelerini istediklerini de söyleyen Hilton, taraftarımızın desteğiyle çok daha iyi yerlere gelebileceklerini söyledi.


Geçtiğimiz senenin başında takımın ana sponsoru ve isim sponsoru olan Sinpaş’ın desteğiyle sürdürdüğü başarılı grafikle bu seneki play-off’un en iddialı adayları arasında yer alan yeşil lacivertliler, 1. Lige çıkma hedefiyle yoluna emin adımlarla devam ediyor.


Geri Dön