20 / 04 / 2024

Sinpaş'tan 40.yıl kampanyası 80 ay vade!

Sinpaş'tan 40.yıl kampanyası 80 ay vade!

Bu yıl 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş Holding, 40+40 yıl adıyla bir kampanya düzenliyor. 10 yeni projede 80 ay vade uygulayan şirket, gösterilen ilgiden oldukça memnun.



Bu yıl 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş Holding, 40+40 yıl adıyla bir kampanya düzenliyor. Ellerindeki 10 yeni projede, 40. yıla özel olarak 80 ay vadeli kampanya başlattıklarını söyleyen Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi.


Sabah gazetesinden Seda Tabak'a açıklamalarda bulunan Çelik, 2014 yılının kendileri açısından iyi bir yıl olduğunu vurguladı. Ahmet Çelik devam eden projeleriyle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Sinpaş Yapı  Ankara  Altınoran 1. kısmın teslimi başladı. Diğer etaplar satışa çıktı. Hemen yan parsellerinde 3 tane yeni projemiz var. Henüz satışa çıkmadık. Antepia'da teslimler başladı. İstanbul'da Köyceğiz projesinin yüzde 50'si satıldı. Liva'nın 1. ve 2. etabı bitti. 3. ve 4. etabının satışına başladık. 

Martta teslim edilecek. AquaCity Denizli'yi satışa çıkardık. Talep çok yoğun. İstanbul ve Ankara'dan takviye ekip gönderdik."


Gayrimenkul sektörüne kolay girilip çıkılabildiğini bunun da olumsuzluklar yarattığından söz eden Çelik, sektörün bu açıdan düzenlemelere ihtiyacı olduğunun altını çizdi.


Sinpaş GYO'nun yeni projeleri hakkında da bilgi veren Çelik, "Bomonti projesini satışa çıkaracağız. Ayrıca Sancaktepe projesinin yakında tanıtımını yapacağız. Ankara'da Çankaya'da bir projemiz var. İncek Life'ın hemen yanında bir projemiz olacak. Cezayir'de de partnerlerimizle birlikte yaptığımız bir projemiz vardı. Arazi alındı, çalışmalar başladı. Ancak partnerlerimiz bir süre beklemek istedi. O yüzden onu beklemeye aldık." şeklinde konuştu.


Sinpaş'ın proje geliştirdiği bölgelerin zaman içinde değer kazanmasıyla ilgili olarak da Ahmet Çelik şunları aktardı:

"Bu konuda mütevazı olamayacağım. Çünkü gerçekten bizim konut yaptığımız bölgeler inanılmaz değerleniyor. Sancaktepe'de 7 yıl önce 55 liradan arazi teklifleri geliyordu. Şu anda 30 kat arttı. Sultanbeyli de aynı şekilde. Liva'daki 3 seneki değerle şimdiki değer arasında çok fazla fark var."



Seda Tabak / Sabah 




 


Geri Dön