23 / 04 / 2024

Sinpaş’tan Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş’tan Babalar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı’nın Nisan ayında satışlarına başladığı Sancaktepe’deki Köyceğiz projesinde, Babalar Günü’ne özel 10.000 TL indirime ek olarak, yüzde 10 lansman indirimi de devam ediyor.



Sinpaş Yapı, 14-15 Haziran tarihlerinde, Babalar Günü’ne özel 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz, Sancaktepe’deki Köyceğiz ve  Ankara  Çankaya Oran’daki Altınoran projelerindeki 1+1’den 4+1’e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak. Hayallerindeki eve kavuşmak isteyen aileler, bu hafta sonu Sinpaş Yapı’nın satış ofislerine uğrayarak indirim kampanyasından yararlanabilir, babalarına en güzel hediyeyi armağan edebilirler.


Sinpaş Yapı’nın Nisan ayında satışlarına başladığı Sancaktepe’deki Köyceğiz projesinde, Babalar Günü’ne özel 10.000 TL indirime ek olarak, % 10 lansman indirimi de devam ediyor. Köy yaşamının huzurundan esin alarak geliştirilen; şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşmeyi hayal edenler için o sahil kasabasının sıcaklığını İstanbul’a taşıyan Sinpaş Köyceğiz’de huzurlu ve doğal bir atmosfer ile modern şehirli yaşamın tüm olanakları bir araya geliyor.


Orta Kahve ve Köy Meydanı gibi donatı ve olanaklar barındıran Köyceğiz, bir konut projesi olmanın çok ötesinde, şehrin gürültüsünden uzak doğal bir yaşam sürme hayalini gerçeğe dönüştürüyor. 


Köy yaşamının huzurunu yansıtan bu sıcak ve samimi projenin merkezinde, Orta Kahve yer alıyor. Çınar ağaçları, taş dokusu, kahvesi ve çeşmesi ile bir köy meydanının doğallığı ve dinginliği Köyceğiz’de yeniden hayat buluyor.


Sinpaş’ın ailelerin hayalindeki evi gerçeğe dönüştüren bir diğer projesi olan Liva Turkuaz, Anadolu yakasının yükselen bölgesi Sultanbeyli’de yer alıyor. Gölet alanları, pembe ve yeşilin hâkim olduğu peyzajı ve Hobi Akademisi gibi donatılarıyla fark yaratan Liva Turkuaz’da, birinci etap teslimlerinin tamamlanmasıyla birlikte renkli ve huzurlu bir yaşam başladı. Projede, geçtiğimiz Mart ayından itibaren ikinci etap teslimleri de devam ediyor. 


Türkiye’nin en büyük yaşam projesi Altınoran ise Ankara Çankaya’da yükselmeye devam ediyor. 1 milyon 850 bin metrekarelik alanı kaplayan projede ilk etap teslimlerinin başlayacağı Ağustos ayına sayılı günler kaldı. Yaklaşık 650 bin metrekaresi rekreasyon alanlarına ayrılan Altınoran’da projenin en özgün ve çarpıcı sosyal donatılarından biri olan Kayak Vadisi’nin yapım çalışmaları da hızlandı.



Geri Dön