24 / 04 / 2024

Şırnak'ın ilk 5 yıldızlı oteli Şehri-Nuh hizmet vermeye başladı!

Şırnak'ın ilk 5 yıldızlı oteli Şehri-Nuh hizmet vermeye başladı!

Şırnak merkezde yapılan ilk 5 yıldızlı otel hizmet vermeye başladı. Otelde biraraya gelen şehrin valisi ve iş dünyası, girişimcileri yatırıma davet etti



Adı sık sık terör olaylarıyla gündeme gelen Şırnak, bu sefer 5 yıldızlı konforuyla konuşuluyor. Şehirde açılan ilk 5 yıldızlı otelde incelemelerde bulunan Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, yatırımcıları Şırnak'a davet etti. Vali Özkan, işadamı Mehmet Emin Acar tarafından yapılan ve kentin ilk 5 yıldızlı oteli olma unvanına sahip 'Şehri-Nuh Oteli'nde incelemelerde bulundu. Vali Özkan, burada yaptığı açıklamada, Şırnak'ın böyle güzel bir tesise kavuşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emeği geçenlere teşekkür eden Vali Özkan, devletin son 5-10 yılda her alanda Şırnak'a en yüksek dereceden hizmet sunduğunu belirterek, aynı şekilde yöre insanının da kente hizmet sunmasının çok anlamlı olduğunu kaydetti.

BEREKETLİ TOPRAKLAR

Vali Özkan, ilin, yörenin bol ve bereketli toprakları, dağları ve beşeri sermayesiyle bütün dünyaya örnek olacak bir bereket odağı olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:'Aynı zamanda ilimiz insanlığın ikinci başlangıç yeri. Hükümetimizin, devletimizin, kamu kuruluşlarımızın yöremize getirmiş olduğu hizmetlerle aynı zamanda özel sektörün ve yöre insanının buraya sunmuş olduğu ve sunacağı hizmetler çok daha anlam ve önem kazanıyor. Şırnak ve Şırnaklı vatandaşlarımız bunu fazlasıyla hak ediyor."
Yeni Şafak


Geri Dön