19 / 04 / 2024

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.



Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarıyla soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu haline gelen Şişecam yine bir ödül aldı. Şişecam, Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girerek “Gold Winner” ödülünü alıyor.

Şişecam, bugün 14 ülkede faaliyette bulunan Şişecam’ın global yapısına destek vermek amacıyla üretim faaliyetlerinin bulunduğu ülkelerde 8 dil versiyonu ile güncelleniyor. Sitede her ülke için özel ülke sayfalarının yanı sıra inografiklerle zenginleştirilmiş özel içerikler de bulunuyor.

En iyi web sitelerini, videoları, çevrimiçi reklamcılık, basılı medya ve mobil uygulamalarını teşvikleyen ve ödüllendiren sektörün en prestijli yarışmaları arasından olan Horizon Interactive Awards’a, bu yıl dünya genelinde 40’tan fazla ülkeden, 10 binin üzerinde başvuru yapıldı. Horizon Interactive Awards’da ödül alacak başvurular dünyanın her yerinden çeşitli multimedya, grafik tasarım, reklamcılık ve pazarlama geçmişlerinden gelen endüstri profesyonellerinden oluşan bir jüri tarafından incelenip açıklanıyor. Yarışmada başvurular, uluslararası bir sahnede tanınma, müşteriyle ilişkileri güçlendirme, rekabet avantajı sağlama gibi kriteri dikkate alınarak değerlendiriliyor. Şişecam’ın web siteleri 2017 yılında da Horizon Interactive Awards ödülünün sahibi oldu.


Geri Dön