26 / 04 / 2024

Şişecam'a Communicator Awards’dan 5 ödül!

Şişecam'a Communicator Awards’dan 5 ödül!

Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu Communicator Awards’dan 5 ödül aldı




Düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanlarında küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu’nun web sitelerine pazarlama ve iletişim alanındaki en prestijli uluslararası ödül programı olan ‘Communicator Awards’dan ödül yağdı.

The Academy of Interactive and Visual Arts (AIVA) jürisi tarafından değerlendirilen ve 23 yıldır düzenlenen ‘Communicator Awards’da, Şişecam Düzcam, Şişecam Cam Ambalaj, Richard Fritz Holding GmbH ve Denizli Cam web siteleri, “Web sayfalarında profesyonel hizmet” kategorisinde ‘Üstünlük Ödülü’ne (Award of Distinctio) layık görülürken, Isıcam Sistemleri web sitesi ise ‘Mükemmelik Ödülü’nün ( Award of Excellence) sahibi oldu.


06.06.2017 – Düzcam, Cam Ev Eşyası, Cam Ambalaj ve Kimyasallar olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde hayata geçirdiği Şişecam Düzcam, Isıcam Sistemleri, Şişecam Cam Ambalaj, Denizli Cam ve Richard Fritz Holding GmbH web siteleri ise ‘Communicator Awards’dan 5 ödül almaya hak kazandı.

Pazarlama ve iletişim alanındaki en prestijli uluslararası ödül programlarından biri olan ‘Communicator Awards’da, Şişecam Düzcam, Şişecam Cam Ambalaj, Richard Fritz Holding GmbH ve Denizli Cam web siteleri, “Web sayfalarında profesyonel hizmet” kategorisinde, ‘Üstünlük Ödülü’ne (Award of Distinctio) layık görüldü. Isıcam Sistemleri web sitesi ise “Web sayfalarında profesyonel hizmet” kategorisinde ‘Mükemmelik Ödülü’nü ( Award of Excellence) almaya hak kazandı.

Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen Communicator Awards’ta, her yıl ABD ve tüm dünyadan binlerce proje değerlendiriliyor. Değerlendirmeler, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi (International Academy of the Visual Arts) üyesi olan ve görsel sanatların çeşitli disiplinlerinin önde gelen profesyonellerinden oluşan; Estee Lauder, MTV Networks, Pitney Bowes, Sotheby’s Institute of Art, Time, Inc, Victoria’s Secret, Wired, ve Yahoo gibi önde gelen şirketlerde görev yapan yöneticilerin oylarıyla yapılıyor.




Geri Dön