18 / 04 / 2024

İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden!

İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden!

Seranit Grup çok önemli bir başarıya imza atarak dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan iF Design Awards’a damgasını vurdu. İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden...



Tasarımda dünyanın en saygın ve bağımsız ödül organizasyonlarından biri olan iF Design Awards’da (iF Tasarım Ödülleri) Seranit Grup tam 5 ödül kazandı. Seranit Porselen’in Arena, Duostone ve Seravista ürünleri ile Seranit Yapı Gereçleri’nin Oxipaint Ekolojik Boya ve Oxicoat Ekolojik Sıva adlı ürünleri tasarımlarının yanı sıra yenilikçi, doğa dostu ve insan hayatına fonksiyonel fayda sağlayan özellikleri ile iF Design Awards’un uluslararası uzmanlardan oluşan jürisi tarafından ödüle layık görüldü. Sektörde büyük bir başarıya imza atan Seranit Grup ödüllerini 27 Şubat 2015 tarihinde Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek bir törenle alacak. 


61 yıllık saygın tasarım merkezi: iF


1953 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren iF dünyanın en büyük ve en ünlü tasarım merkezlerinden biri olarak değerlendiriliyor. Tasarımın kamuoyundaki farkındalığını güçlendirmek amacıyla iF Design Awards organizasyonunu düzenli olarak gerçekleştiren kuruluş birçok farklı kategoride en başarılı ve yenilikçi tasarımlara sahip ürünleri ödüllendiriyor. 


iF ödülü kazanmak ürünün uluslararası pazarlardaki marka değerini ve itibarını yükseltiyor. Bu yılki yarışmaya porselen karo ve yapı gereçleri kategorilerinde Türkiye’den katılan diğer markalar dereceye giremezken, 5 ödül birden kazanan Seranit Grup, Türkiye yapı sektöründe büyük bir başarıya imza attı. 


“Ürünlerimiz için çok önemli bir kalite mührü kazandık gururluyuz”


Ödüllerle ilgili bir değerlendirme yapan Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba şunları söyledi:


“Seranit Grup olarak yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. Ürünlerimizi hak ettiklerini düşündüğümüz ödül kategorileri için hazırlayarak Eylül ayında Almanya’ya gönderdik. Birçok farklı test ve ön eleme süreçlerinden geçerek jürinin değerlendirmesine sunduk. Geçtiğimiz hafta yapılan jüri değerlendirmeleri sonucunda 5 ürünümüz ödüle değer bulundu. 5 ödül birden almak şirketimizin dünyadaki temsili adına çok önemli bir gurur kaynağıdır. Ödül kazananlara verilen iF logosu, olağanüstü tasarımın sembolü olarak uluslararası alanda kabul görüyor. Bu yarışma, küresel ekonomilerde tasarımla ilgilenen kitleler için bir fener olarak hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl önce Dünya Ekonomik Forumu’nun “Küresel Büyüme Şirketleri” (Global Growth Companies) arasına seçildik, ardından TSE Çift Yıldız Belgesi’ni aldık. iF Design Award ile ise ödülün de ötesine geçerek ürünlerimiz için bir kalite mührü daha kazanmış olduk. iF DESIGN AWARD kazananları sadece uluslararası düzeyde büyük ilgi görmekle kalmıyorlar; bu somut faydaları tasarımda kendi mükemmelliklerini geliştirmek amacıyla da kullanabiliyorlar. Seranit Grup olarak bu başarıdan aldığımız şevk ve moralle daha fazla çalışacağız, kalite ve mükemmellikte çıtayı daha da yükseğe çekeceğiz.” 



Geri Dön