19 / 04 / 2024

Seranit Grup ödülleri

Seranit Grup ödülleri

iF Design Awards’dan 5 ödül birden alan Seranit Grup, bu kez tasarım ve yenilikler için küresel düzeyde bir kalite mührü niteliği taşıyan Red Dot Awards’da 3 ödül kazandı.

İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden!

Seranit Grup çok önemli bir başarıya imza atarak dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan iF Design Awards’a damgasını vurdu. İF Design Awards’dan Seranit Grup’a 5 ödül birden...

Seranit Grup’a Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi ödülü!

Seranit Grup, 2014 yılında “ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi” ödülüne layık görüldü ve Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan tek şirket oldu.

Seranit Grup Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda En iyi Stant Ödülü aldı!

Türkiye yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Grup, 2 – 6 Nisan 2014 tarihleri arasında 26’ncısı gerçekleşen ‘Bursa Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’nda En iyi Stant Ödülü’ne layık görüldü.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Lidya Grup’un Epson ödülleri dağıtıldı!

25 Şubat’ta düzenlenen Türkiye’den bayilerinin katıldığı toplantıda, Lidya Grup’un Epson ödülleri sahiplerini buldu.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Seranit Grup ihracat pazarını genişletecek!

Yılın ilk çeyreğinde, belirlemiş olduğu ciro hedefininin yüzde 15 üzerine çıkan Seranit Grup, yeni dönemde ihracat pazarlarını genişletme kararı aldı.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

Seranit Grup ödülleri Haberi

Seranit Grup ödülleri

Seranit Grup uluslararası ödüllere doymuyor. iF Design Awards’ın ardından Red Dot Awards’tan da ödülle dönen Seranit Grup tasarım ve inovasyon çalışmalarının yüksek kalitesini uluslararası bir başka saygın ödülle tescil ettirmiş oldu.  Red Dot Awards’a İç Tasarım Öğeleri ile Malzeme ve Yüzeyler kategorilerine başvuru yapan Seranit Grup, New Wood, Duostone ve Code 519 Filigrane ürünleri ile 3 ödüle birden layık görüldü.


Geçtiğimiz ay tasarım konusunda dünyanın en saygın ve bağımsız ödül organizasyonlarından biri olan iF Design Awards’dan 5 ödül birden alan Seranit Grup, bu kez tasarım ve yenilikler için küresel düzeyde bir kalite mührü niteliği taşıyan Red Dot Awards’da 3 ödül kazandı. Serra Seramik ve Seranit Porselen markalarına ait New Wood, Duostone ve Filigran ürünleri, İç Tasarım Öğeleri ile Malzeme ve...