29 / 03 / 2024

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl



1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenledi.


Arkitera Mimarlık Merkezi ile birlikte düzenlenen THBB 2016 Mimarlık Ödülleri’nde Ömer Selçuk Baz, Hüseyin Bütüner ve Hayriye Sözen’den oluşan seçici kurul, üç aşamada 57 projeyi değerlendirdi. 6 projenin finalist seçildiği yarışmada seçici kurul, projeleri teker teker yerinde ziyaret ederek ödülü alacak projeyi belirledi.


Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yavuz IŞIK’ın da katılımlarıyla düzenlenecek ödül töreni 4 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek.



Geri Dön