19 / 04 / 2024

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.



VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu. VitrA tasarım ekibinden Nisan Tunçak, Selma Gülkan, Alexandra Erdoğan ve Ezgi Osmanoviç’in imzasını taşıyan fotoselli pisuar VitrAFresh, porselen karo serisi Cementech, duvar karoları Homemade, Clayworx ve Upbeat, ödüle layık görüldü.  


The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design tarafından düzenlenen Good Design 2016 ödülleri için, 46 ülkeden 900’ün üzerinde olmak üzere, rekor sayıda başvuru yapıldı. Ürünler; yenilikçilik, sürdürülebilirlik, yaratıcılık, işlevsellik ve tüketiciye sağladığı fayda gibi kriterlerle değerlendirildi. Bugüne kadar 17 Good Design ödülü almaya hak kazanan VitrA’nın ürünleri ayrıca; iF, EDIDA, PlusX, Red Dot ve Wallpaper gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerine sahip.


Haber AA'da şu şekilde yer aldı



Şirket açıklamasına göre, VitrA, 1950'den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.


VitrA tasarım ekibinden Nisan Tunçak, Selma Gülkan, Alexandra Erdoğan ve Ezgi Osmanoviç'in imzasını taşıyan fotoselli pisuar VitrAFresh, porselen karo serisi Cementech, duvar karoları Homemade, Clayworx ve Upbeat ödül alan ürünler olarak öne çıktı.


The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design tarafından düzenlenen Good Design 2016 ödülleri için, 46 ülkeden 900'ün üzerinde olmak üzere rekor sayıda başvuru yapıldı. Ürünler; yenilikçilik, sürdürülebilirlik, yaratıcılık, işlevsellik ve tüketiciye sağladığı fayda gibi kriterlerle değerlendirildi.


Bugüne kadar 17 Good Design ödülü almaya hak kazanan VitrA'nın ürünleri ayrıca; iF, EDIDA, PlusX, Red Dot ve Wallpaper gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerine sahip.



AA


Geri Dön