29 / 03 / 2024

Şişli Now Bomonti'de metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Şişli Now Bomonti'de metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de konumlanan Now Bomonti projesi için lansman öncesinde açılan web sitesinde ön talep toplanıyor. Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor...




Now Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen  Now Bomonti  tek blok şeklinde İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yükseliyor. 



Hem konut hem ofisten oluşan Şişli Now Bomonti projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. Now Bomonti Şişli Ant Yapı imzasıyla yükselen Şişli Anthill Residence'ın arkasında yer alıyor. 


Şişli Now Bomonti de metrekaresi 3 bin 500 dolar!


Şişli Now Bomonti'de metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor.  Now Gayrimenkul  projesi Now Bomonti İstanbul’un en fazla oda kapasitesine sahip oteline yürüme mesafesinde, Kağıthane ve Dolmabahçe Tünelleri’ne en yakın konumda bulunuyor.



Lansman öncesinde açılan web sitesinde ön talep toplanan Şişli Now Bomonti'de yer alan teraslı ofislerin metrekare alanları 60 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişiyor.


Now Bomonti projesinden ofis veya konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında kafe-restoran alanları, bina içerisinde toplantı odaları, katlarda ortak kullanıma açık sosyal alanlar, yüksek konforlu VRV ısıtma soğutma sistemi, 7 adet yüksek hızlı asansör, 7/24 güvenlik ve CCTV sistemi, yüzde 100 jeneratör kapasitesi ve yedekleme mevcut.




Şişli Now Bomonti projesi, İstanbul’un en fazla oda kapasitesine sahip oteline yürüme mesafesinde, Kağıthane ve Dolmabahçe Tünelleri’ne en yakın konumda yükseliyor. 




Telefon: 0216 489 59 09

Web: www.nowbomonti.com.tr

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön