18 / 04 / 2024

Şişli’de 3 mahalle seçimlerden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak!

Şişli’de 3 mahalle seçimlerden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak!

Şişli’de Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak. 50 bin kişinin Sarıyer mi yoksa Şişli için mi oy kullanacağı ise 18 Şubat'ta kesinleşecek...




Şişli’de 3 mahalle seçimlerden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak!


Şişli’de 3 mahalle 30 Mart yerel seçimlerinden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak. Buna göre Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri Şişli’den ayrılarak Sarıyer sınırlarına dahil edilecek. 


15 bine yakın mesken, 8 bine yakın işyerinin bulunduğu 3 mahalle geçtiğimiz yıl Sarıyer’e bağlandığı duyurulmuştu. Ama bugüne kadar 3 mahalle de Şişli Belediyesi’nden hizmet alıyor. Seçimlerden sonra Maslak, Huzur ve Ayazağa mahalleleri resmi olarak Şişli’den ayrılarak Sarıyer’e bağlanacak. 


50 bin oy Şişli’ye mi yoksa Sarıyer’e mi gidecek?

Yapılan değişiklik aynı zamanda 50 bin oy demek. Seçimlere 2 ay kala 50 bin oy nereye gidecek merak konusu. 18 Şubat’ta Huzur, Ayazağa ve Maslak mahallelerinde ikamet eden vatandaşların nerede oy kullanacağı netleşecek. 


Markalı konut cenneti

Özellikle Maslak ve Ayazağa, İstanbul’un en gözde iş merkezleri arasında yer alıyor. Büyük bankalar ve çok sayıda uluslararası şirketin genel merkezi de bu bölgede bulunuyor. Maslak son dönemlerde hayata geçirilen yeni markalı konut projeleri ile de adından söz ettiriyor. 



Geri Dön