20 / 04 / 2024

Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin lansmanı Eylül'de!

Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin lansmanı Eylül'de!

Firma: Siyah Kalem İnşaat

Proje: Siyah Kalem Zekeriyaköy Projesi

Eylül ayında lansmanı yapılacak olan Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin ön satışları Nisan ayının sonuna doğru başlayacak. 1.200 konutluk Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin satış ofisi iki hafta sonunda hazır olacak...




Nisan ayının sonuna doğru ön satışların başlayacağı Siyahkalem İnşaat Zekeriyaköy projesinin lansmanı bu yıl Eylül'de yapılacak. Satış ofisi hazırlıklarının devam ettiği Siyahkalem Zekeriyaköy projesi ekibi iki haftaya kadar satış ofisine geçecek.



Siyahkalem Zekeriyaköy satış ofisi


Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin lansmanı Eylül de!


Siyahkalem Zekeriyaköy projesi 1.200 adet konuttan meydana geleniyor. 500 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde 1+1 dairelerden 7+1 tripleks dairelere kadar seçenekler sunuluyor.


Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin lansmanı Eylül de!


Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde konut, villa, ticari birimler ve ofisler yer alacak. 24 ay sonra teslim edilmesi planlanan Siyahkalem Zekeriyaköy projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Siyahkalem İnşaat, Zekeriyaköy'deki araziyi Mayıs 2012 yılında Emlak Konut GYO ihalesinden, 1 milyon 475 bin+KDV bedelle aldı.


Siyahkalem Zekeriyaköy projesinin lansmanı Eylül de!



Tel: 0216 520 02 60

Web: www.siyahkalem.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön