25 / 04 / 2024

Skoda Scala Şubat fiyatları belli oldu! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Skoda Scala Şubat fiyatları belli oldu! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Skoda Scala Şubat fiyatları açıklandı. Araba tutkunları yeni ayın fiyatlarını merak ediyordu. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…



Skoda severler ve çok sayıda otomobil tutkunu Scala’nın fiyatlarını merak ediyor. Güvenlik ve tasarımıyla dikkat çeken üst segment otomobil merak edilenler arasındaki yerini bu ay da koruyor.  Skoda Scala’nın Comfort 1.0 TSI 110 PS DSG, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG adlarıyla toplamda 4 modeli bulunuyor. Sizler için Scala’nın özelliklerini ve fiyat listesini derledik.

ÜST DÜZEY GÜVENLİK SAĞLIYOR!

Aklın yeni sürümü: Etrafınızdaki her şey değişse bile Skoda Scala vazgeçilmezlerinizden olmayı hedefliyor. Sadece çok yönlülüğü ve kullanışlılığıyla değil, cesur tasarımıyla da tüm gözler üzerinizde olacak. Günümüz teknolojisinin tüm imkânlarından yararlanan Skoda Scala üst düzey bağlantı seçenekleri ve güvenliği bir arada beğeniye sunuyor.

TASARIMIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Zarif ve sportif tasarım: İlhamını Skoda’nın gelecek vizyonunun sergilendiği VISION RS’den alan ilk otomobil olan Skoda Scala, zamanın ötesinde, sportif ve dinamik tasarımıyla Skoda’nın geleceğine ait ilk ipuçlarını içeriyor.

Skoda Scala Şubat fiyatları belli oldu! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

YENİ SEYAHAT ASİSTANINIZ SKODA SCALA OLUYOR

Skoda’nın akıllı çözümler felsefesiyle Skoda Scala, geniş yelpazeli konfor öğeleri ve pratikliğiyle seyahatleriniz birinci sınıf yolculuklara dönüştürmeyi vaat ediyor. Akılcı teknolojisiyle daima öndesiniz: En güncel ve gelişmiş teknolojilerin bir arada yer aldığı Skoda Scala ile konforunuz her zaman öncelikli olsun…………………..

 


Geri Dön