26 / 04 / 2024

Sky Bahçeşehir'de ilk 40 daire için avantajlı ön talep süreci devam ediyor!

Sky Bahçeşehir'de ilk 40 daire için avantajlı ön talep süreci devam ediyor!

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan Sky Bahçeşehir projesinde ilk 40 daire için oluşturulan avantajlı ön talep süreci devam ediyor.



Sky Bahçeşehir projesinde Ailenizi Göklere Taşıyın sloganıyla ön talep süreci devam ediyor.  Sinan Gayrimenkul  tarafından yükselen projede ilk 40 daire için avantajlı ön talebin Ocak sonu bitmesi düşünülüyor. 


Bahçeşehir'de inşa edilen  Sky Bahçeşehir  projesinde lansmanın Şubat ayında düzenlenmesi planlanıyor. Tepeden şehir ve doğa manzarasına hakim bir noktada yükselen Sky Bahçeşehir'in toplam arsa alanı 13 bin 53 metrekare.


Toplam 194 konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesinde zemin+11 katlı 4 blok bulunuyor. Projedeki daireler 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. 


Bu dairelerden 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden 116 adet, 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden 66 adet, 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden ise 12 adet tasarlandı.


Sky Bahçeşehir projesinin sosyal alanlarında amfi tiyatro, basketbol sahası, dinlenme alanları, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları, güvenlik, kapalı otopark, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, fitness center, mini futbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanı yer alıyor. 


Bahçeşehir PazarTürk’ün yeni lokasyonuyla karşılıklı yer alacak Sky Bahçeşehir ulaşım:

Kanal İstanbul, 

3. Havalimanı,

3. Köprü,

Hastane,

AVM,

Eğitim merkezlerine yakın mesafede,

Tem  Otoyolu’na 5 dakika,  

Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, 

yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika mesafede yer alıyor. 


Sky Bahçeşehir projesinde ön talepler için:

www.skybahcesehir.net


projeye sor



Geri Dön