25 / 04 / 2024

Skyland İstanbul'da bahar kampanyası! 4 bin 400 TL taksitle!

Skyland İstanbul'da bahar kampanyası! 4 bin 400 TL taksitle!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Yüzde 83'ü satılan Skyland İstanbul'da kalan daireler için satışlar hızla devam ediyor. Skyland İstanbul’da faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..



Eroğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile satışa sunuluyor.

Bahar kampanyasından faydalanan yatırımcılar benzersiz bir yaşam kolaylığı sağlayan Skyland İstanbul’da ev ya da ofis sahibi olma şansını yakalıyor. 

İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunulan Skyland İstanbul’a bahar avantajlarla birlikte geliyor. Satışları hızla devam eden projenin yüzde 83’ü satıldı.  

Skyland İstanbul’da rezidanslar 84 ay 4 bin 400 TL taksit ile sunulurken, ofisler 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Bahar kampanyası dahilinde peşinatsız sunulan rezidans ve ofisler hemen teslim ediliyor. 

TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla Skyland İstanbul, yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir yaşam sunuyor.


Belgrad ormanı manzarasıyla pozitif bir yaşam

Belgrad ormanı manzarasına hakim projede 1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri yer alıyor. Skyland İstanbul’da, ister Belgrad Ormanı’na bakmak, isterse büyüleyici İstanbul manzarasını izlemek isteyenlere göre tasarlanan Tower Residence, Sky Residence, Teras Evler stresten uzak bir hayat sunuyor.

4+1’ler için dubleks seçeneği de bulunuyor. 4+1 dubleks dairelerin terasları ve Sky Residence’ın 10 bin metrekarelik özel peyzaj alanı bulunuyor.

Skyland İstanbul da bahar kampanyası! 4 bin 400 TL taksitle!

Ferah ofis seçenekleri

Skyland İstanbul’un Tower, Loft ve Flat ofislerinde, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler bulunuyor.

Tower Ofisler, 360 derece manzarasıyla şehrin dört mevsimini iş alanlarına getirirken, geniş ve istenildiği gibi tasarlanan yapısı, teknolojik altyapısı ve benzersiz sosyal olanaklarıyla, çalışma hayatını keyifli kılıyor. 

Loft Ofislerde tek katta 190 metrekareden 4 bin 600 metrekareye kadar genişlik sunuyor. Ayrıca, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı sunuluyor. Toplam 7 kattan oluşan Flat Ofisler ise tek katta 1.100 metrekare alan sunuyor. 

Tasarım dünyasının yeni evi HOM Design Center açılışa hazır

Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayan HOM Design Center, Eylül ayında kapılarını açıyor. Burada, mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, perdeden zemin kaplamaya ev ve ofis tasarımına yönelik 100’ün üzerinde mağaza yer alacak.


www.skylandistanbul.com

 


projeye sor



Geri Dön