18 / 04 / 2024

Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!


Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 3 milyon 300 bin TL sermaye ile bugün S. Mohammed A A Al- Mohannadı imzasıyla kuruldu.




Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 3 milyon 300 bin TL sermaye ile bugün S. Mohammed A A Al- Mohannadı imzasıyla kuruldu. 


Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; a. Şirketin Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut, iş yerleri, resmi daireler,  sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak, ve bu gayrimenkulleri edinmek ve bu gayrimenkullerin edinilmesi için her türlü başvuruda bulunmak ve prosedürü gerçekleştirmek, b. Arsa, arazi, konut, iş yeri dahil olmak üzere her türlü gayrimenkulü satın almak ve mülkiyetine geçirmek, c. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde gayrimenkullerin ayrılmaz bir parçası niteliğinde makine ve teçhizatların istisnai olarak taşınmaz sayıldığı durumlarda gemilerin yerinde tespitini yapmak,değer takdiri faaliyetinde bulunmak. Her türlü iç mimarlık  ve dekorasyon hizmetleri vermek, d. Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel ve mali danışmanlık yapmak.  e. Gayrimenkul kat mülkiyeti kanunundan, tapu kütüklerinden, imar planlarından yararlanmak ve tapu kadastro teşkilatında resmi kurumlardan,resmi ve özel kurumların belge ve bilgilerinden eğitim kurumlarından, resmi ve özel kurumların belge ve bilgilerinden eğitim kurumlarından bilimsel çalışma yapan kuruluşlardan bilim adamlarından vb. kaynaklardan yararlanmak, araştırmalarda bulunmak.  f.  Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak. Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak. Gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak proje yönetim hizmetleri sunmak, gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak.  g. Gayrimenkul edinilmesine ilişkin valilik, belediye, tapu-kadastro müdürlükleri, tarım il müdürlükleri dahil olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlara başvurmak, belge sunmak ve belge teslim almak. h. İştigal konusu ile ilgili mobilya ve dekorasyon, bahçe düzenleme ve peysaj malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya  alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak.  ı. İştigal konusu ile ilgili her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak.  i. Fındık dahil her türlü tarım ürünü yetiştirmek, ticaretini yapmak ve sair tarımsal faaliyetlerde bulunmak.  j. Her türlü tarımsal faaliyet gerçekleştirmek için gayrimenkul edinmek.                                     



Slm Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Adres; Esentepe Mah.Büyükdere Cad. Astorıa Avm No.127/B2-02 Şişli 


Geri Dön