20 / 04 / 2024

Sofa Bahçeşehir 'de metrekaresi 2.150 TL'ye! Yeni proje!

 Sofa Bahçeşehir 'de metrekaresi 2.150 TL'ye! Yeni proje!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Sofa Bahçeşehir

Gül İnşaat ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle başlayan Sofa Bahçeşehir projesi Innovatif yapısıyla da dikkat çekiyor



Gül İnşaat ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle başlayan  Sofa Bahçeşehir  projesi Innovatif yapısıyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de ilk defa Başakşehir Belediyesi tarafından uygulanacak “Livin Lab ICT” sistemi, Sofa Bahçeşehirliler’e evinden çıkmadan tek tuşla pek çok farklı imkan sunuyor…


Bahçeşehir’in tam merkezinde, tüm daireleri göl manzaralı ve teras keyfiyle tam bir konfor alanı olarak tasarlanan Sofa Bahçeşehir’de , teknolojinin tüm olanakları da ev sahiplerinin hizmetine sunuluyor.


1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde 120 teraslı dairesi ve 28 mağazasıyla her zevke hitap edecek Sofa Bahçeşehir yatay bir konsept ile inşa edilecek ve sadece 6 kattan oluşan butik bir proje. Sofa Bahçeşehir, modern mimari yapısı, özel peyzajıyla günün her saatinde kendinize ait zamanlar yaratabileceğiniz avlusu ve unutulmaya yüz tutan teras keyfini yeniden hayata geçirmesiyle ev sahiplerine tam bir konfor alanı yaratacak.


Başakşehir Belediyesi ve  Gül İnşaat  iş birliğiyle hayata geçen proje aynı zamanda Innovatif yapısıyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de ilk defa Başakşehir Belediyesi tarafından uygulanacak “Living Lab ICT” sistemi yine Türkiye’de ilk kez “Sofa Bahçeşehirliler”in hizmetine sunulacak. Özel yazılıma sahip android tabletler belediyeye ait intranet ağına bağlı olacak ve bu intranet ağı ile daire sahipleri tüm kamu hizmetlerinden yararlanabilecek.


 Başakşehir Belediyesi İnnovasyon merkezine bağlı olacak bu sistem ile tüm yeniliklerden haberdar olmak da mümkün olacak. “Sofa Bahçeşehirliler” koltuğundan kalkmadan Living Lab ICT sistemi ile Aile hekimiyle görüşebilecek, marketten sipariş verebilecek ya da Belediye meclis toplantısına katılabilecek. Sosyal alanları, kendine ait sinema salonu, muhteşem göl manzarası ve teraslarıyla her günü keyfe dönüştürecek Sofa Bahçeşehir’de kısa bir süre için dairlerin metrekare fiyatı da 2150 TL’den başlayacak. 2014 Aralık ayında teslim edilecek dairelerde ayrıca yüzde 1 KDV avantajından da yararlanılacak.


BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEVLÜT UYSAL:

            İstanbul’un vitrin ilçesi yapacağız diyerek yola koyulduğumuz Başakşehrimize yakışır projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Yeni bir ilçe olmamıza rağmen nüfusumuzun yakın gelecekte 850 bini geçeceğini hesaplıyoruz. İlçemizin %70’i yeni yapılanacak alanlardan oluşuyor. Türkiye son on yılda iletişimde, teknolojide çok önemli mesafeler kat etti. Biz de bu bağlamda yakın geçmişte ENOLL tarafından Living Lab yetkisi verilen ilk belediye olduk. Yeni teknolojileri kullanıcılara ulaştırmak için kamu ve özel yerleşim yerlerinde teknolojik alt yapı kuruyoruz.  Şimdi ise “Living Lab ICT” sistemini “Sofa Bahçeşehirliler”in hizmetine sunmanın mutluğunu yaşıyoruz.


GÜL İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ GÜL:

            Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül Sofa Bahçeşehir için; “Çok büyük bir şehirde farklı konseptlerde tüketiciye sayısız imkanın sunulduğu, reklam kampanyalarının sınır tanımadığı emlak projeleri arasında bir ilke imza atmaktan Başakşehir Belediyesi ve Gül İnşaat olarak bizler gurur duyuyoruz. Bu projede de tam bir konfor alanı yaratmak için her ayrıntıyı düşündük. Teknolojiyi de daha iyi hizmet için kullandık. Az katlı, yatay konseptiyle dikkat çeken, göl manzarası ve teras keyfiyle, ev sahiplerine yaşamaktan mutluluk duyacağı bir alan sunacağız.  ”  dedi.

Adres: Bahçeşehir 2. Kıısım Avni Akyol Bulvarı 228/4 Bahçeşehir / İSTANBUL
0212 669 99 90
http://sofabahcesehir.com/


projeye sor



Geri Dön