26 / 04 / 2024

Sohoplas İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Sohoplas İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tahsin Burak Gürler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu.



Sohoplas İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tahsin Burak Gürler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu. 


Sohoplas İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Bina, yol, baraj, gölet, deniz, ve hava limanları, kanal, boru hattı gibi her türlü inşaat ve yapıları ile hafriyat, dekapaj işleri, plan, proje, harita aplikasyon çalışmaları yapmak ve bu konularda taahhüt  işlerine girmek, yurt içinde ve yurt dışında açılacak ihalelere katılmak. Her türlü bina, okul, hastane ne, lojman, sosyal tesisler ile özel inşaat, onarım, tadilat ihalelerine girmek, taahhütte bulunmak ve mimari, statik, elektrik projelerini yapmak.  2-Her nevi Tuğla, Ytong, Kum, Çimento, Hazır Beton, Tutkal ve Her türlü İnşaat Malzemelerini İmal  etmek, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak.  3-Taş, kum ve kireç ocaklarını satın almak, kiralamak, işletmek, kiraya vermek.Kazı, beton ve yapı    elemanları, parke taşları büz, çit direği, bordür taşı ve biriket imal etmek, alım ve satımını yapmak, bunlarla ilgili fabrikalar, atölyeler kurmak, işletmek, makina ve tesisatın ithal ve ihracatını yapmak,  inşaat ve tesisatla ilgili her türlü  malzeme, alet ve makinaları, demir, çimento, saç, profil, kereste,    direk gibi her türlü malzemelerin alım, satım, ithal, ihraç ve imalatını yapmak.  4-inşaat sektöründe kullanılan her türlü malzemenin üretimini, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak.   5-Kamu kurum kuruluşların açmış olduğu veya açacağı tüm ihalelere katılmak, ihaleleri almak,  6-Şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek, krediler temin etmek   emval ve kefalet kredileri,akreditif, yatırım kredileri, açık krediler  esham ve tahvilat üzerine avans kredileri senet üzerine avans kredileri ve benzeri kredileri temin etmek.  7-Şirket faaliyet konularına giren ticari yatırımlarda bulunmak, her türlü mali, ticari, idari tasarruf ve  faaliyetlerde bulunmak.  8-Şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan yerli ve yabancı hakiki ve hükmi şahıslarla gerekli  yasal izinleri almak şartıyla şirket teşkili ortak girişimlerde bulunmak, mevcut ticari işletmelere iştirak etmek ve iştirakları devir ve ferag etmek.  9-Şirketin amaçlarını gerçekleştirmek için menkul ve gayri menkul malları satın almak, kiralamak, kiraya vermek, satmak, gayrimenkuller üzerinde şirket lehine rehin ipotek vermek, gerektiğinde fes etmek ve bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek, tevhit, ifraz kat irtifakı ve ayni her türlü haklarla muameleleri yapmak.  10-İştigal konusu ile ilgili olarak yerli ve yabancı sermaye ile işbirliği yapmak ortaklıklar kurmak, mevcut işletmere ve şirketlere, iştirak etmek veya şirketleri devir almak reklamcılık yapmak.  11-Konusu ile ilgili imtiyaz ruhsatname, marka, ihtira, beratı, know-how ve diğer sanayi mülkiyet  haklarını iktisap etme, devir ve ferağ etmek bunların üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. 


Sohoplas İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Eskoop Sanayi Sitesi Bulvarı D Blok 5/2 


Geri Dön