29 / 03 / 2024

Söke Belediyesi ve Şengel İnşaat konut projesinin temeli atıldı!

Söke Belediyesi ve Şengel İnşaat konut projesinin temeli atıldı!

Söke Belediyesi ile Şengel İnşaat arasında yapılan işbirliğiyle hazırlanan Yenicami Mahallesi'ndeki toplu konut projesinin temeli törenle atıldı.



Söke Belediyesi ile Şengel İnşaat arasında yapılan işbirliğiyle hazırlanan Yenicami Mahallesi'ndeki toplu konut projesinin temeli törenle atıldı.Söke Belediyesi ile Şengel İnşaat Ltd. Şti. arasında imzalanan protokolle yapımına başlanılan konut projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma töreninde yeni konut alanının görseli de sergilendi.


“TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ PROJESİ”

Şengel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel, projenin Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer aldığını ifade ederek, “Söke’nin vizyonuna değer katacağımızı düşündüğümüz bu projenin temel atma töreni için burada bulunmaktayız. Şengel İnşaat olarak inşaat sektörünün her alanında birlikçi bakışımız ve sistematik çalışmalarımızla profesyonel hizmetler sağlamayı amaçlıyoruz. Yaptığımız tüm işleri, söz verdiğimiz zaman içerisinde tamamlayarak güvenilirliğimizi ispatlıyoruz. En iyisini yapabilmek ve en iyisiyle çalışabilmek için çalışanların eğitimine de önem veriyoruz. Bloklar, 4 bin 532 metrekare alanda çelik geçiş köprüleriyle birbirine bağlı iki bölüm, 122 daire ve iki mağazadan oluşmaktadır. Projemizde 2+1, 3+1 ve 4+2 daireler yer almaktadır. Şengel Rezidans buraya önemli bir vizyon kazandıracak büyük bir projedir. Ayrıca Şengel Rezidans Türkiye’nin önemli projelerinden birisidir. Proje kapsamında 7 bin 500 metrekare alan içerisinde kurulacak semt pazarı, spor kompleksi, spor alanları, tenis kortu, basketbol ve futbol sahaları yer alacak. Yürüyüş yolları ve 85 araçlık otoparkı yer alacak” dedi.


“SÖKE’YE ÖRNEK OLACAK”

Projeyle Söke’nin büyük köy görünümünden çıkacağını belirten Belediye Başkanı Süleyman Toyran ise “Temellerini attığımız konut inşaatları, semt parkı, spor alanları ve otopark projesi bizi çok heyecanlandıran, mutluluk duyduğumuz bir çalışmadır. Yapılacak olan çalışma, Söke’ye örnek olacaktır. Söke Belediyesi mülkiyetindeki parseller üzerinde yapılacak olan konut inşaatının projesinin 550 günde tamamlanması planlanmıştır. Söke, yıllarca hep büyük köy olarak tanımlanmış ve eleştirilmiştir. Bu eleştirilerin haklılık kaynağı, özellikle sosyal donatı alanlarının yetersizliğinden kaynaklanmıştır. Sökenin önünü açacak bu proje ilham kaynağı olacaktır” diye konuştu. Konuşmalardan sonra Hüseyin Yıldız, Ahmet Şengel, Süleyman Toyran, Özer Kayalı ve davetlilerden oluşan grup butona birlikte basarak temel atmayı gerçekleştirdi. Yenicami Mahallesi'nde gerçekleştirilen temel atma törenine CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Şengel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Aydın Denge 



Geri Dön