27 / 04 / 2024

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.



Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Söktaş Dokuma İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Söktaş) mülkiyetinde, gayri faal durumda olan iplikhane binası ve depoların bulunduğu, Aydın İli, Söke İlçesi'nde Bodrum-Söke yoluna cephali arsa, kapalı zarf ve açık artırma usulü ile ihale edilecek. Katılımcıların ilk teklifleri kapalı zarf yoluyla toplanacak olup, ihaleye açık artırma ve pazarlık usulüyle devam edilecektir.

Söz konusu ihaleye katılım için gerekli olan ihale şartnamesi ve eklerini içeren İhale Dökümanı'nın temin bedeli (KDV Dahil) 500 TL'dir. İhaleye katılmak isteyen istekliler, İhale Dökümanı'nı söz konusu bedeli, Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin banka hesabına yatırmalarına müeakip, ibraz edecekleri dekont karşılığında, mesai saatleri içerisinde Söktaş  İzmir  Ofis ve Söktaş İstabul Ofis adreslerinden temin edebilirler. 

 

Söktaş Aydın Söke deki arsasını 12 Eylül de satacak!

 

Toplam 41 bin 573 metrekare olan arsa imar planında ticaret, turizm ve konut olarak kayıtlı. Arsa ihalesii 12 Eylül 2018 günü saat 14:00'da KEY Hotel'de gerçekleşecek.


 


Geri Dön